ETSO Başkanı Asilhan Arslan dün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk oluşturulan kabinesini kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

“YENİ HÜKÜMETİMİZLE BÜYÜK TÜRKİYE'NİN İNŞASI BAŞLAYACAKTIR”

Başkan Asilhan Arslan yaptığı değerlendirmede, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde iş dünyası kökenli ve icracı isimlerden oluşan yeni hükümetimizle büyük Türkiye'nin inşası başlayacaktır. Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin fiilen başlaması ülkemizdeki istikrarı ve güveni daha da güçlendirecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni kabinede, icracı isimlerin yer almasının yanı sıra camiamızdan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Ruhsar Pekcan'ın Ticaret Bakanı olarak görev alması bizleri ayrıca gururlandırmıştır”diye kaydetti.

“YENİ HÜKÜMETİMİZİ KUTLUYOR, TÜM BAKANLARIMIZA GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Tarihten gelen devlet geleneğimizin ışığı altında yeni yönetim biçimimizin hukuksal alt yapısının sağlam temellerle oluşturulması ve inşası, devletimizi nice 1000 yıllara taşımamızın en güçlü vesilesi olacaktır. İş Dünyamız olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında kurulan yeni hükümetimizi kutluyor, tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz”diye kaydetti.