KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, aralarında KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş olmak üzere bazı sivil toplum örgütleri ile gerçekleştirdiği video konferans toplantısında, Kıbrıs meselesi ve gündeme ilişkin konularda açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, aralarında KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş'ın katıldığı Video konferansa Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği adına Gürsel Benan, Maraş Derneği adına Yasin Yeni, Dr. Küçük Hareketi adına Alihan Çakır, Ahıskalılar Derneği adına Hakan Uygun ve Mücahit Komutanları Derneği adına Gözkamaş Ergüneş ve Cumhurbaşkanlığı Sivil Toplum Örgütleri İletişim Koordinatörü Latif Akça katıldı.

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş yaptığı açıklamada, KKTC  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile çok güzel bir görüşme oldu dedi.

BAŞKAN ATAŞ KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR'I ELAZIĞ'A DAVET ETTİ

Başkan Ataş ayrıca, “Cumhurbaşkanımızla beraber Pandemiden sonra Elazığ’a Nihat İlhan Bey’in mezarını ziyarete davet ettim. KKTC  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'da pandemiden sonra memuniyetle katılacağını iletti” ifadelerine verdi.