Başkan Ateş: “Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz”

25 Aralık saat 13’de bir otelde ikinci olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti.

Başkan Ateş: “Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı’nın 2’inci Olağan Kongresi Pazar günü

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ömer Ateş; “2018 yılında kurulmuş dört yıllık bir parti olmalarına rağmen milletimizin ruh kökünden ve milli-manevi değerlerinden beslendikleri ve mili görüşün ilkelerini tavizsiz savundukları için kısa sürede ülke genelinde tüm il, ilçe ve beldelerde teşkilatlanan ve üye sayısı olarak ilk dörde giren Yeniden Refah Partisi’ne ilimizde de büyük bir yönelim oldu” dedi.

ATEŞ: İNSANLARIMIZ TARAFINDAN TAKDİR EDİLMEKTE VE KENDİSİNE GÜVEN DUYULMAKTADIR

Başkan Ateş açıklamasında, “25 Aralık Pazar günü Elazığ 2. Olağan Kongremizi yapıyoruz. Kongremize;  görüş, duruş ve projeleriyle halkımızın umudu haline gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan da katılacak. Halkımızın ekonomik, sosyal ve toplumsal birçok sorunu yaşadığı, sorunları 20 yıldan beri çözemeyen ve halkımızı her açıdan perişan eden AK Parti’ye karşın, ülke sorunlarını çözme konusunda hiçbir olumlu proje ortaya koyamayan, adaylık tartışması içinde boğulan Millet İttifakı da halkımıza güven verememektedir. İşte böylesi bir dönemde, duruşu, ilkeleri ve projeleriyle halkımıza yeni bir umut olan Genel Başkanımız Fatih Erbakan, her kesimden siyasi partilere mensup insanlarımız tarafından takdir edilmekte ve kendisine güven duyulmaktadır. Genel Başkanımız Fatih Erbakan,  hünkâr mahfili Elazığ’a özel bir önem verdiği için kongremize bizzat katılarak Elazığlı hemşerilerimizle bir kez daha buluşacaklar. Ülkemiz sorunları ile birlikte ilimizin yaşadığı problemler ve bunlara yönelik projelerimiz de dile getirileceği ve Pazar günü Akgün Otel’de saat 13’te gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Kongremize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137