Başkan Atlıdan Ziyaret

“Ben başka yeri bilmem ama Elazığ’da ilk defa böyle tam teşekküllü bir stüdyo gördüm” dedi, Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ediyorum, Elazığ’a böyle bir yer kazandırdığı için” ifadelerini kullandı. Medya grubumuzun bu defaki konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye atlı oldu.

Başkan Atlıdan Ziyaret

Birimleri tek tek gezdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı. Medya grubumuz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Televizyonlarımızın bu defaki konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı oldu.

Stüdyolarımızı gezen Başkan Atlı, Elazğ’da ilk defa böyle tam teşekküllü bir yer görüyorum ifadelerini kullanarak “ Elazığ da ilk defa tam teşekkülü bir stüdyo gördüm. Tabi buradan Yasemin Açık Hanım efendiye de teşekkür ediyorum. Onların ve sizlerin de ellerine sağlık. Yasemin hanıma ben hocam diye hitap ediyorum. Hocam gerçekten çok güzel bir yer yaptırmış.  Allah emeklerini boşa vermesin. Elazığ’a böyle bir yer kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Her yeri gezdik. Her şey tam dört dörtlük yapılmış. Her şey düşünülmüş en ince ayrıntısına kadar. Çok güzel bir stüdyo olmuş. Emeklerinize sağlık hepinizin” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137