Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, 19 – 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilen 3. İnşaat ve Mobilya Fuarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

AVCIL: ELAZIĞ FUAR ŞEHRİDİR

Başkan Avcıl yaptığı açıklamada, “Şehrimiz açısından önem taşıyan bu organizasyon ile sektörlerimiz ekonominin darboğazda olmasına rağmen gerekli dik duruşu sergilemiş ve şehrimiz adına yakışanı yapmıştır. Elazığ'ın modern şehir görünümüne, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına da çok büyük değer katacak olan Fuar ve Kongre Merkezinin iç ticaretin canlanmasında dinamik bir güç olacak. Fuar alanının yer seçimi hususunda Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz ve Sayın Belediye Başkanımız gerekli hassasiyeti göstermiş, mevcut Fuar ve Kongre Merkezinin yerinin isabetli olduğu görüşü hakim olmuştur. Ülkede ekonomik darboğazın yaşandığı bu süreçte gerek siyasetçilerin, gerek bürokratların herkesin üzerinde uzlaştığı bir şeyler var. Türkiye’de bunlar konuşulurken Elazığ'da bunun uygulanması, fuar düzenlenmesi, insanların kendi yarattığı markaları sergilemesi, üretime destek vermesi önemli bir ayrıcalık. Elazığ fuar şehridir. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları tarafından Elazığ Fuar ve Kongre Merkezinin ihale süreçlerinin başlatılmasıyla ilgili yaptığı açıklama iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. kamuoyunun gündemini meşgul eden ve iş dünyası tarafından da beklenen bu sürecin çözüme kavuşmasında önemli bir rol oynayan Sayın Belediye Başkanımız, Şahin Şerifoğulları’na sektörümüz ve iş dünyamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

AVCIL: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

ELMÜTDER Başkanı Av. Osman Avcıl, “3. İnşaat ve Mobilya Fuarı ile ilgili organizasyonda başta Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, ETSO Başkanımız Sayın Asilhan Arslan, ve Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.