Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çatırcı, belediye personelleri ve vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Hatif Çadırcı cümlelerine, bayram mesajı vererek başladı.

Bayramın 4 günü Kanaat önderlerini, hasta ve yaşlıları ziyaret edeceğinin ifade eden Çadırcı, bayram özlemini gidereceğini aktardı.

Başkan Çadırcı, bayramlaşma programının tarihden geldiğine dikkat çekti.

Son olarak Çadırcı personelleri ve vatandaşlar ile bir araya gelmekten hem vatandaşların hem de kendisinin son derece memnun olduğunun altını çizdi.

ÇADIRCI: GELENEĞİMİZİ AYNEN BÖYLE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Çadırcı, “Dört gözle beklediğimiz mübarek kurban bayramının birinci günündeyiz. Bu vesileyle başta yazıkonaklıların Elazığlıların tüm Türkiye’nin tüm vatandaşların mübarek kurban bayramlarını kutluyorum. Yüce rabbim hayırlara vesile etsin.  Bayramlar mutluluktur, paylaşmaktır, birlik ve beraberliktir. Bu vesileyle yüce rabbim birlik ve beraberliklerimizi daim etsin. Küslükler bitsin barışalım. Kimsesizlerin kimsesi olalım. Bayram ziyaretlerimizi sürdüreceğiz, kanaat önderlerimizi, hastaları, yaşlıların ziyaretlerinde bulunacağız inşallah. Bu şekilde dört gün boyunca pandemiden dolayı çektiğimiz bayram özlemini inşallah bu üç dört gün içinde gidereceğiz. Bayram programı tarihten gelen peygamber efendimizden gelen bir gelenektir. Dünya ayakta olduğu sürece bu geleneğimizi aynen böyle sürdürmeye devam edeceğiz. Bu aynı zamanda dini bir vecibedir. Gerek aile büyüklerimiz olsun gerek komşularımız olsun gerek akrabalarımız olsun bu vesile ile sıla-i rahim yapmış oluyoruz” dedi.