İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, medya grubumuzu ziyaret ederek, televizyonlarımız genel yayın yönetmeni Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Yücel Can, yatırımlarda en öncelikli olan kesimin çocuklar ve gençler olduğunu kaydetti.

CAN: EN ÖNCELİKLİ YATIRIM ÇOCUĞA VE İNSANA YAPILMASI GEREKEN YATIRIMLARDIR

Başkan Yücel Can, “Her yere yatırım yapabiliriz ama bundan sonra yapılacak yatırımların en önceliklisi kurulduğumuz anda da ifade ettiğimiz çocuğa ve insana yapılması gereken yatırımlardır. Bu anlamda bize her türlü destek veren Kanal Fırat’a teşekkür ediyorum. Bütün Elazığ’a bütün Türkiye’ye ve projelere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Can, hayata geçirdikleri projenin devamı olarak “Geleneksel Çocuk Oyunları” parkının yapılmasını talep etti.

CAN: SÖZ VERDİĞİMİZİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PARKINI YAPALIM

Başkan Can, “4 tane gerekçemiz var. Birincisi çocuğun bilişim internetten kendini kurtarması. Ahlakın ve sokak ritüellerinden kendilerini kurtarması, aile içi iletişimde kendisini daha aktif hale getirmesi geçmişi ile barışması. Biz bu anlamda ilk startı Manisa’da Fatih Sultan Mehmet Han ile beraber vermiştik. Biz Kanal Fırat ile tekrar aynı çağrı ve duyurumuzu sayın valimize, sayın belediye başkanımıza, sayın rektörümüze, sayın kaymakamlarımıza şu ifadeler ile belirtmek istiyorum; Harput Türkiye’nin imar memleketi. Türkiye’nin beşiğidir. Gelin söz verdiğimizi geleneksel çocuk oyunları parkını yapalım. Eğer biz bu parkı yaparsak çocuklara yatırım yapmış oluruz. Bir ülkeyi kalkındıran çocuklara yapılan yatırımlardır” diye kaydetti.