Başkan Çelik: Elazığ’ın Sahibi Maalesef Yok

Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, esnafın sıkıntılarının bitmediğini belirterek, tasarruf çağrısında bulundu

Başkan Çelik: Elazığ’ın Sahibi Maalesef Yok

Medya Kuruluşumuzu ziyaret eden Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, esnafın sıkıntısını 40 yıldır çektiğini belirterek, tasarruf çağrısında bulundu.

Başkan Çelik, “Esnafın sıkıntılarını ben 40 senedir çekiyorum. Esnafın sıkıntısı bitmez. Hele ki bu dönemde hiç bitmez. 1 liralık mal 10 lira oldu. Bu esnaf sermaye nereden bulacak. Şimdi ben esnafıma tasarruf edin, işinizi bilin diyorum. Bugünden iyi olmaz. Seneye daha kötü olur” dedi.

Çelik, esnafın kredi için kendilerine başvuruda bulunduğunu fakat henüz kendilerine aktarılan bir para olmadığını belirtti.

ÇELİK: İNŞALLAH ESNAF KAZANIR, İŞ YAPAR VE BORÇLARINI ÖDER

Başkan Çelik, “Bu yakın zamanda Cumhurbaşkanı bir açıklama yaptı. 500 bin liralık kredi verilmesi için talepte bulundu ve bugüne kadar bize gelen bir para gelmedi. Dairede dosya 200- 250’yi buldu. Gelen talepler var. ben artık bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. İnşallah para gönderirlerse bunları vereceğiz. Verdikten sonra inşallah esnaf kazanır iş yapar ve borçlarını öder” ifadelerini kullandı.

Başkan Çelik, “Elazığ’ın sahibi yok” diyerek, zamların durdurulması için hükümete seslendi

ÇELİK: ELAZIĞ’IN HAKİKATEN SAHİBİ YOK

Başkan Çelik, “Elazığ’ın hakikaten sahibi yok. Bir soran yok. İlgilenen yok. Elazığ’a bir yatırım nereden getirelim, esnafa ne yapalım? diyen yok. Bugün bakın memur kesimi yüzde 90’ı kredi almış. İşçi kesimi de aynısı gibi yüzde 90 kredi almış. Ay başı olunca krediyi ödüyorlar esnafa bir şey kalmıyor. Elazığ esnaf çok. Bugün devlette esnaftan geçiniyor. Ama bugün esnafın işi hiç iyi değil. Hükümete buradan sesleniyorum, şu zamları durdurun. Bugün 5 milletvekili var. Mecliste bir önerge versinler. Ne zam yapsınlar, ne zam versinler. Esnafta korkuyor. Milletvekili gelip soruyor işler nasıl diyor esnaf iyi diyor. Ama halbuki iyi değil. Korkmasınlar. Esnafıma sesleniyorum korkmayın açık konuşun” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137