Ülkü Ocakları İl Teşkilatı tarafından anneler günü dolayısıyla Şehit annelerini ziyaret ederek anneler gününü kutladılar.

Ziyarete Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Mehmet Ali Çiçek, Ülkü Ocakları Birim Başkanı Ayhan Yılmaz ve ülkü ocakları teşkilat üyeleri katıldı.

ÇİÇEK: ANNELERİ SADECE BİR GÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLANMALI VE GEREKEN DEĞER VERİLMELİDİR

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Mehmet Ali Çiçek yaptığı açıklamada, “Her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günü Olarak Kutlanmaktadır. Bu önemli günde Vatanımız için canını veren Ülkücü Şehitlerimizin Annelerini temsilen Şehidimiz Osman Tüm Ağabeyimizin Annesini ziyaret ederek anneler gününü kutladık. Ayrıca Vatanımız için canını veren Şehit Polis ve Asker Annelerini temsilen Şehit Özel Harekat Polisi Eyüp Oğuz’un Annesini ziyaret ederek anneler gününü kutladık. Hadis-İ Şerifte belirtilen “Cennet annelerin ayaklarının altında” İken anneleri sadece bir gün değil hergün hatırlanmalı ve gereken değer verilmelidir. Bu vesile ile başta Şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL