Başkan'dan Çağrı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin birinci yıldönümünde o kutlu ruhun yaşatılması için 15 Temmuz Cumartesi günü genç yaşlı, kadın-erkek, çoluk-çocuk tüm Elazığlıları, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ ile başlayacak olan anma etkinliklerine davet etti.

Başkan'dan Çağrı

ELAZIĞ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletçe kazanılan milli irade zaferinin birinci yıldönümünde 11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde 7’den 70’e Elazığ bir kez daha milli iradesine bağlılığını haykırıyor.

İhanet girişiminin ardından gelen şanlı direnişin birinci yıldönümünde Elazığlılar 11 Temmuz’dan itibaren 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Demokrasi Nöbetlerine başladı.

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan ve de büyük bir coşkuya sahne olan demokrasi nöbetlerinde vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla, kahramanlık ezgilerine eşlik ederek, “15 Temmuz’u unutmadık, asla unutmayacağız” mesajını bir kez daha

haykırıyor. Elazığ Belediyesi Mehter takımının konserleri ve sinevizyon gösterilerinin de yer aldığı demokrasi nöbetlerinde, FETÖ’cü teröristlerin saldırısı sonucunda verilen 249 şehit için dualar ediliyor. Elazığ Belediyesi’nin ikramlarda bulunduğu 15 Temmuz Meydanı’nda sabaha kadar nöbet tutan Elazığlılar, 15 Temmuz ruhunu diri tutarak, yekvücut canı pahasına dahi olsa demokrasisine ve geleceğine sahip çıkacağını haykırıyor.

ELAZIĞ BİR KEZ DAHA

Milletin topyekün sergilediği şanlı direnişin birinci yıldönümünde, tüm yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 15 Temmuz Cumartesi günü, saat 18.30’da ‘Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ düzenlenecek.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve il protokolünün katılacağı, Elazığ Belediyesi Mehter Takımı eşliğindeki ‘Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ Ahmmet Aytar Meydanı’ndan başlayarak, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Yürüyüşün ardından

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda anma etkinlikleri devam edecek.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz Cumartesi günü, 18.30’da Ahmet Aytar Meydanı’nından başlayacak ‘Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ ve sonrasında 15 Temmuz Meydanı’nda devam edecek 15 Temmuz anma etkinliklerine tüm Elazığlıları davet ederek, “Aziz milletimizin tarihe altın harflerle kazıdığı şanlı direnişin yıldönümünde milli birlik ve beraberliğimizi tüm hainlere ders olması için bir kez daha haykıracağız. Tüm hemşehrilerimi geleceğimiz için bir kez daha aynı ruhla 15 Temmuz anma etkinliklerine davet ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137