Elazığ Dernekler Federasyonu’nda 4. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Gökhan Elgin misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Elginin misafirleri Fındıkzade Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

ELGİN: SİZİN DE DESTEĞİNİZLE GÜZEL İŞER YAPACAĞIZ

ELFED Genel Başkanı Gökhan Elgin, “Bu iş gönül işi. Kıymetli başkanım; çok kıymetli heyet, gençlerimiz. Ben hakikatten Elazığlıları, hemşehrilerimi çok seviyorum. Bende Elazığ’da yetiştim. 1975 Elazığ doğumluyum. İlkokulu Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda okudum. Daha sonra Elazığ Anadolu Lisesi, Malatya Fen Lisesi daha sonra da Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldum. 2 yıl özel sektör, 6 yıl Başbakanlık proje uygulama birimi, 16 yıldır da kurucusu olduğum İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi’nin başkanlığını yürütüyorum. Ayrıca Elazığ Dernekler Federasyonu’nun kurucu heyetindeyim 2013’den beri. 2 dönem genel sekreterlik, 1 dönem başkan vekilliği yaptım. Onursal başkanımız Faik Başkanımızın tevdi ettiği görevleri layıkıyla yaptık. Daha sonra da kendisinin de uygun görüşüyle derneklerimizin oy birliğiyle genel kurulumuz vardı Pazar günü. 91 delegemizin oy birliğiyle ELFED’e Genel Başkan olarak seçilmiş bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun. 3 yıl beraberiz. Sizin de desteğinizle güzel işer yapacağız” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BU ÇATI ALTINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARILACAK

Fındıkzade Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ’da, “2011 yılından bugüne kadar hizmet eden başta Genel Başkanımız Faik Başkan, bundan sonra da bizim onursal başkanımız olarak devam edecek. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu bir çatıydı, bu çatıyı buraya kadar getirdik.  Ama bundan sonraki süreçte sasyın Gökhan başkanıma çok teşekkür ediyorum bu görevi devralmasından ötürü. Çünkü Elazığ’ın yükü ağırdır, o kadar da lezzetlidir, o kadar da lezzetlidir. O lezzeti yaşatmak da herkesin karı değil. Ben inanıyorum ki Gökhan başkanım federasyon olarak bu çatı altında çok güzel şeyler başaracağına, çok güzel projeleri olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.