Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, çocuklara verdiği sözü tuttu, beldesine yüzme havuzu ve yapay şelale yaptı.

Çocuklarda, büyüklerde yazın son demlerinde havuzun keyfini çıkardı.

DOĞAN: SEÇİM ZAMANINDA SÖZ VERMİŞTİM YAPTIM

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, “Ben seçimlerde aday iken söz vermiştim. Çocuklara havuz yapacağımı ifade etmiştim. Çok güzel bir meydan yapacağımı ifade etmiştim. Bugün Mollakendi Belediyesi Güntaşı Mahallesi’ndeyiz. Eski ismiyle Kövenk köyündeyiz. Bugün 2 buçuk aylık bir çalışmanın neticesinde bu şekle getirdik” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: ÇOCUKLARA VERMİŞ OLDUĞUM SÖZLERDEN DOLAYI BUGÜN BUNU YERİNE GETİRDİM

Enis Doğan, “Buranın eski hali içler acısıydı. Biz burayı gelir gelmez çalışmalarına başladık. Çalışmaları olsun, alt yapısı olsun, üst yapısı olsun. Yüzde 95’ini bitirdik. Bugün bu çocukların mutluluğu, bu çocukların sevinci, bu çocukların buradaki o heyecanını ben kalben yaşıyorum. Çok mutluyum. Bunları böyle mutlu gördüğümden dolayı çok mutlu oluyorum. Belki bu çocukların duası beni buraya getirdi. Ben hep söyledim. Hiçbir zaman ben kendimi cbildiğim günden beri hep çocukların yanında oldum. Çocuklara vermiş olduğum sözlerden dolayı da bugün bunu yerine getirdim” şeklinde konuştu.

DOĞAN: ÇOCUKLARIMIZ BURADA BİR HEYECANI YAŞASINLAR

Başkan Doğan, “Yaklaşık bize buranın maliyeti 1 milyona yakın oldu. 1 milyona yakın bir maliyet oldu. Ama çok şükür çardağımız olsun, şelalemiz olsun, havuzumuz olsun diğer taraftaki yaptıklarımız olsun. Çok malzememiz gelmedi ama ben bugün burayı açtım. Açmamdaki sebep de yaz bitiyor. Dedim en az 15 gün de olsa çocuklarımız burada bir heyecanı yaşasınlar, bir sevinç yaşasınlar” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL