31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından molla kendi belediye başkanı olarak seçilen Mehmet Enis Doğan ve Belediye Meclisi Üyeleri Elazığ Adliyesi’nde düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı.

Adliyedeki törenin ardından Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan ve Belediye Meclis Üyeleri soluğu mollakendi beldesinde aldı.

Belediye binasına geçen Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, önce belediye çalışanları ve belde halkıyla selamlaştı.

Ardından Eski Başkan Sabri Yılmaz’dan bayrağı devir aldı.

YILMAZ: MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE SAYGI DUYACAĞIZ

Mollakendi Belediyesi eski Başkanı Sabri Yılmaz, Molla Kendi Belediye Başkanı Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Hepimize hayırlı olsun. 2019 yerel seçimlerin milletimizin takdirine saygı duyacağız. Mehmet başkanımızı seçti. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

DOĞAN: HER ZAMAN BU KAPI DA ONUN İÇİN AÇIK OLACAKTIR

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan ise eski başkana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Öncelikle bütün Mollakendili vatandaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Sabri başkanıma da bugüne kadar yapmış olduğu bütün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki emeği çoktur. Onun kendisinin de emeği çoktur bu beldeye. Her şeyden önce adil yönetti. Adil yönettiğinden dolayı da kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bizim kendisi büyüğümüzdür, abimizdir. Her zaman bu kapı da onun için açık olacaktır. Ben bugüne kadar onun yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

Eski başkan Yılmaz alkışlarla uğurlandı.

DOĞAN: BİZ KİMSEYE BEYEFENDİ OLMAYA GELMEDİK

Daha sonra makam koltuğuna oturan Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, “kimseye beyefendi olmaya gelmedik, hizmet etmeye geldik” diyerek, “Rabbim bize hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Allahlım bizi bu çıktığımız yolda inşallah insanlara karşı mahcup etmez, rabbim bizi utandırmaz. Tabii ki biz hizmet odaklı geldik. Biz kimseye beyefendi olmaya gelmedik bunu öncelikle söyleyeyim. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Rabbim dediğim gibi bizi bu insanlara karşı mahcup etmesin. Rabbim bizi hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmadı yine yarı yolda bırakmayacaktır. Biz bu beldeye ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapacağımıza burada bütün vatandaşlarımızda burada olmak üzere televizyondakiler seyircilerimizin de duymasını istiyorum; üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapacağımızdan emin olabilirsiniz” diye konuştu.