Başkan Doğdu Mehmet Ceyhan’a Yapılan Linçle İlgili Açıklama Yaptı

CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu, Elazığlı hemşehrimiz Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’a karşı yapılan linç ile ilgili açıklama yaptı

Başkan Doğdu Mehmet Ceyhan’a Yapılan Linçle İlgili Açıklama Yaptı

CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“HOCAMIZIN PANDEMİYLE MÜCADELEDEKİ EMEĞİNİ HİÇE SAYMAKTADIR”

“Son günlerde ulusal basında hemşehrimiz olan Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’a karşı bir linç kampanyası başlatılmıştır. Korona virüs salgını başladığı günden itibaren hastalık ve aşılama ile ilgili televizyon kanallarında sıkça halkımızı aydınlatan Mehmet Ceyhan hocamız ile ilgili mesnetsiz ve tutarsız ifadelerde bulunan bazı yayın organları, hocamızın pandemiyle mücadeledeki emeğini hiçe saymaktadır. Daha önce CİMER’e de şikayet edilerek “Halkı panik ve korkuya sevk ediyor” denilen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın, hastalıkla ilgili söyledikleri bir müddet sonra gerçek olmuştur. Ne yazık ki bu şikayetten kısa bir süre sonra hocamızın da üzülerek işaret ettiği gibi vaka sayıları hızla artmış ve sıkıntılı günler yaşamıştık.

“BEN HİÇ DİKKATE ALMIYORUM, YAZDIKLARINI OKUMUYORUM”

Son olarak “Mehmet Ceyhan tutuklansın” diyerek hakkında suç duyurusu bulunanlara “Yazdıkları, söyledikleri çöp kadar önemli değil benim için.” diyen hocamız, “Beni şikayet edenler, sosyal medyada hakkımda yalan, iftira dolu haberler yazanlar, şunu bilsinler ki ben hiç dikkate almıyorum, yazdıklarını okumuyorum. Ben otuz yıldır aşının önemini, bilimsel yaklaşımın önemini anlatıyorum. Paniğe sevk etme meselesine gelirsek, doğrular panik yaratıyorsa ki o fikirde değilim. Tam tersine ben halka da direkt hitap etmeden, devlete ‘Şunları yaparsanız, bu salgın daha kolay kontrol altına alınır; şunlarla salgınla mücadele zarar görür.’ diye konuşuyorum.” şeklinde konuşarak kendisiyle ilgili yapılan tezvirata en güzel cevabı vermiştir. Biz de her koşulda bilimin önemini vurgulayarak, bilimin referansında ülkemize ve insanlığa faydalı işler yapan her kıymetli insanımızın arkasında olacağımızı ve bilimin önünde saygıyla eğildiğimizi ifade etmek istiyorum. Hemşehrimiz Mehmet hoca ve diğer bilim insanları yalnız değildir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
333
333 - 3 yıl Önce

Neymiş 20 yılda milletin menfaatine olup da CHP'nin karşı çıktığı? Mehmet Hoca, bilimin elçisidir. Bilimin mesajını aktarıyor. Bu yüzden mi "suçlu" oluyor? Bilime değil hurafeye inanıyorsunuz. Bu yüzden düşmansınız. Cehalet, bilgiye dikleniyor. Cehalet, bilgi ile savaş halinde. Akıldan, mantıktan, doğrudan, bilimden, ileriden yana olanlar, akla, mantığa, bilime, insanlığa, adalete ve eşitliğe düşman olan gericiler ile mücadele halinde. Konu, cehalet ile bilimin savaşıdır.

Dilo
Dilo @333 - 3 yıl Önce

Ortada bir konu yok ki ne savaşı şov yapma derdinde herkes adam olun adam

Haluk
Haluk - 3 yıl Önce

Partini bilmem ama Elazığ için hayırlı biri olmadığın belli. Elsiyum gibi bir vizyon projeyi kötülüyorsun, Almanya dan gelen hasta için övünülecek bir olayda Hastaneyi kötülüyorsun Şimdi Elazığlı olan herkesin takdir ettiği Mehmet Ceyhan a destek olduğu için CHP yi kötülüyorsun. Keko senin Elazığ lı olmadığın anlaşılıyor Elazığ dan senin gibi adamlar çıkmaz kesin.

M.ÖZEL.
M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

Sayın başkann bu işi de siyasete alet etmeyin...vatandaş laf değil icraat istiyo.mehmet ceyhan bey şu bir buçuk yıla yakın salgın boyunca laf üretmekten başka ne yaptı.mehmry ceyhan bilim kurul üyesi mi hayırrr...tıp sözcüsü mü hayırrrr...herhangi bir kurum yada kuruluş adına yetkili olarak bi açıklma yapma yetkisi mi vart hayırrr..ne dir peki bunun derdii kanal kanal gezip insanları ürkütüyo korkutuyo ve kiminn sözcülüğnü yapıyosa artıkk...eğer derdi Türk miletine ve insanlığa fayda vermekse otursun bir buçuk yıla yakın bu salgın için bi virüs için makale yazsın dünya da görsün bilim adamı olup olmadığını iki tane kanala çıkıp kendi reklamını yapcağına makale yazsın covid 19 hakkında...madem çok biliyosa aydınlatıyosa..tıp bilimine ışık tutsun..yok yazmıcaksa fıttır fıttıt gezmesin kanalları.zaten bilim kurulu üyeleri yeteri kadar açıklama yapıyo..üstelik tüm devlet yetkilileri de öylee...ez cümlee mehmet hocammm aşıdan haber ver aşıdann var mı bi katkın fikrin zikrin..laf üretme iş ürettt..bu millet feraset sahibidir..ariftir..illaki bu salgın bitcekk ve perde arkasında oynanan oyunlar elbet ifşa olcal ve o gün geldiğinde heerkes bu tüm dünya insanlığına ve bu millete hesap verecekler..o istediği kadar yazılan çizilenleri okumasın başını kuma gömmeye devam etsin.güneş balçıkla sıvanmazz....

esnaf
esnaf @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

m.özel. elındekı klavyeyı usulca kenara bırak sacmalıyorsun cunku

akın
akın @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

iş üretmediğini hastanelerde laboratuvarlarda kafa yormadığını nerden biliyorsun? bunları yapmayarak mı profesör olmuş? bakın işinize ülkenin kamburusunuz sizler.

akın
akın @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

yeni akit denen gerici yandaş gazete tarafından mehmet hocaya başlatılan linç kampanyasına trollerde destek veriyor.bi insan bilime niye düşman olabilirki?bilim adamı konuşmayacakda imam mı fikir beyan edecek?

M.ÖZEL.
M.ÖZEL. @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

İş üretsin iş..işinin dışında herşeyi yapıyo..doktorluk ekranlarda boy göstermekle olmaz ...bilimsel yayınlarda makalelerde hastanelerde labaratuarlarda kafa yormakla olur.hastalara şifa vermekle olur..insanların umudunu kırmakla korkutmakla olmazz..

Nedim
Nedim @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

Mehmet Ceyhan Bilim kurulundan alınsın yerine eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın getirilsin MaşAllah Din hariç her konuda konuşuyordu.

Nedim
Nedim @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

Eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın ın müridinden derin pardon sığ yorumlar.

Mete
Mete @M.ÖZEL. - 3 yıl Önce

İmamın her konuda fikrini söylediği bir ülkede işi zaten bu olan biri fikrini söylemeyecek yani öyle mi ?? harbiden acayip bi kafasınız

M.ÖZEL
M.ÖZEL - 3 yıl Önce

Gece gündüz tv lerde geziyo belli ki boş zamanı çokkk

***
*** @M.ÖZEL - 3 yıl Önce

gece gündüz kendine yüklediği görevle bilimin ışığında halka bilgi veriyor.bu duruma senin gibi yorum yapanlar cehaleti savunan kimselerdir.asıl virüs değil tehlikeli olan CEHALETTİR.

M.ÖZEL
M.ÖZEL - 3 yıl Önce

Laf salatası yapmayın beyler..polemiğinize ve provakasyonuza gelmiyeceğim..sizin gibi boşbeleşlere laf yetiştircek zamanım yok..karşı fikirlere saygı duymayan en büyük caheletin gösterisini siz yaptınız vesselamm..

**
** @M.ÖZEL - 3 yıl Önce

senin gibilerin en belirgin ve standart özellliği bu zaten.kendin karşı fikre karşısın (daha doğrusu doğru fikre karşısın) gelmiş birde saygı bekliyorsun burada.provoke eden sensin.kendi yaptığını bir başkası yapıyormuş gibi göstermek de sizin standart özelliklerinizden.

**
** @M.ÖZEL - 3 yıl Önce

karşı fikir dediğin cehalet mi? hadi ordan sende.yanlışı savunup karşı fikir diye kendinize pay çıkarıyorsunuz.karşı fikre saygıdan bahsediyorsan niye bilim insanının konuşmasına tahammül edemiyorsun.asıl sana cevap yazmak vakit kaybıdır.sizin gibilerle muhattap olmamak lazım.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

CHP sahip çıkıyorsa garanti suçludur

esnaf
esnaf @Ali - 3 yıl Önce

Chp kadar başınıza tas dussun arkadas ne bıcım ınsanlarsnız anlasılır gıbı degıl

Haluk
Haluk @Ali - 3 yıl Önce

Partini bilmem ama Elazığ için hayırlı biri olmadığın belli. Elsiyum gibi bir vizyon projeyi kötülüyorsun, Almanya dan gelen hasta için övünülecek bir olayda Hastaneyi kötülüyorsun Şimdi Elazığlı olan herkesin takdir ettiği Mehmet Ceyhan a destek olduğu için CHP yi kötülüyorsun. Keko senin Elazığ lı olmadığın anlaşılıyor Elazığ dan senin gibi adamlar çıkmaz kesin.

333
333 @Ali - 3 yıl Önce

İşte tipik bir partizan. İşte tipik bir doğrudan yana değil, yanlıştan yana olan biri. İşte ülkenin özeti. Aynen. CHP, "Allah birdir" dese, sen yine böyle olmaya devam et. Bu zihniyet ile ortak bir paydada buluşulamaz.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

333 partizanlık yapmıyorum bana son 18 yıldır milletin menfaati olupta CHP desteklediği bir şey söyle...

Cenk
Cenk @Ali - 3 yıl Önce

menfaati olmayan tek bir siyasetçi söyle akp mhp chp daha sayamadığım ondan sonra konuş bu memlekette ne kadar siyasetçi varsa kendi kesesi için çalışmıştır halkı düşünen bir tane yoktur

Mete
Mete @Ali - 3 yıl Önce

Cimşit bey bunların lügatında adalet diye bir kavram yok bunlara çok ters şeyler bunlar.tek yaptıkları bütün gün a haber izlemek.

Cimşit
Cimşit @Ali - 3 yıl Önce

Parlementer sistemi ve Adaleti destekliyor yetmez mi ondan daha hayırlı işmi var.

333
333 @Ali - 3 yıl Önce

"Milletin menfaatine olan" halk ekmeğe karşı çıkan, büfelerin açılmasını istemeyen de zaten CHP. "Milletin menfaatine olan"

- Kamuda asgari ücretle çalışanlar, vergiden muaf olsun.
- Sağlık çalışanları, öğretmenler, din görevlileri ve Emniyet mensupları ile şehit aileleri ve gazilerin ek göstergeleri, yüzde 20 arttırılsın.
- Çiftçilerin tarımsal üretimde kullandıkları mallar ÖTV ve KDV'den muaf tutulsun.
- Elektrik faturalarından, TRT payı, sayaç okuma, kayıp kaçak gideri gibi hiçbir ad altında ücret alınmasın.
- Elektrik ve doğalgaz bedeli, abonelerin gelir düzeyi dikkate alınarak indirimli olarak uygulansın. Engellilere de indirim yapılsın.
- Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yani prim ödeme gün sayısını dolduran ancak yaş haddine takılanlar için emeklilik hakkı tanınsın.
- Cami, kilise, sinagog ve cemevleri gibi tüm ibadethanelerin tadilat masrafları ve bina giderlerini (elektrik-su-ısınma) Diyanet karşılasın.
- Emeklinin bayram ikramiyesi 1500 liraya yükseltilsin.
- Asgari ücretten vergi alınmasın.
- Öğretmen, polis, hemşireye 3600 ek gösterge verilsin.
- Emeklilikte YTaşa Takılanların sorunu çözülsün.
- Emekliler arasındaki adaletsizlik, intibakla giderilsin.
- Doğalgaz ve elektrikteki KDV %18'den %1'e insin.
- Pandemi nedeniyle esnafın vergi, SGK borcu silinsin.
- Ev kadınlarının emeklilik hakkı kazanması sağlansın.
- Üniversiteye giden öğrencilerin KYK borçları silinsin.
- Sözleşmeli öğretmen uygulaması derhal kaldırılsın.
- 65 yaş üstüne aylık 155 lira yakacak yardımı verilsin.
- Kadına karşı işlenen şiddet suçlarında cezalar artsın.
- Covid-19 sağlık çalışanları için meslek hastalığı sayılsın.

şeklindeki, sadece birkaç örneğini verdiğim bu Meclis önergelerini reddeden de zaten CHP, değil mi?

333
333 - 3 yıl Önce

CHP mi? Daha bugün Söke de bir parti yöneticiniz kokain çekmiş,üstelikte devlet in arabasında,geçen hafta Malatya Kalede ilçe başkanı 16 yaşındaki bir kızımızın ırzına geçmiş,kodeste daha önceki 8 adet tecavüz,taciz,ırza geçme ve hırsızlıkları yazmaya gerek yok.Bunlar için ne önerge verdiniz,hasba.Alismışsınız elin cebin hovardaliga.Kendi belediyeleri bizde işçiler daha geçen güne kadar grevdeydi,1800 TL.köle gibi işçi calistiriyordunuz?Versene.Milletin 600 trilyon parasını dinsiz akademisyenlere hangi hukuka göre para aktariyorsunuz?Gıjıldaroglundan ses yok.

ersin
ersin @333 - 3 yıl Önce

gelmiş yine bi yandaş medyadan ızledıklerını ezberleyen trol.bahsettıgın kısıler partıden uzaklastırılmıs anında...( mahkeme sonucu beklenmeden hemde sadece ıddıa olsa bıle uzaklastırılmıslar )..kokain deyınce ınsanın aklına hemen puudraşekeri geliyor hahaha.taciz tecavüz deyıncede ınsanın aklına hemen ensar vakfı gelıyor..bır kereden bısı olmaz dıyenler gelıyor..fanatıgı oldukların hakkında (ornegın elazıg vekılı hakkında) cıkan ıddıalar karsısında ne yapıldı pekı? hıc bısı yapılmadı..mılletın parasını onemsıyosun haa cok ıyı vAllaha ( mılletın hakkını ve parasını onemseyecek son kısı sızlersınız )..mılletın parası yandas sırketlere gıdıyor seklındekı haberler hakkında ne dusunuyosun pekı cok onemsıyosun o kı ? chp beledıyelerınde en dusuk maas 1800 tl bıle degıl,,chp beledıyelerınde yuksek maas alınmasına ragmen grev yapılıyor ama akp beledıyelerınde daha dusuk ucretlere calıstırılıyor grev yoık ? nıye? cunku yasak.. yalanlara teslım olmussunuz.yazık sıze dıyecem ama hıc yazık degıl hak ettıgınız gıbı yonetılıyorsunuz.

333
333 @333 - 3 yıl Önce

:)


SIRADAKİ HABER

banner137