Başkan Dumandağ, Bingöl’de

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Bingöl Valisi Ali Mantı’yı makamında ziyaret ederek kardeş iki şehir arasında iş birliği ve diyaloğun en üst seviyede tutulması gerektiğini belirtti.

Başkan Dumandağ, Bingöl’de

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Bingöl ziyareti çerçevesinde ilk olarak bugün Bingöl Valisi Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.

“BİNGÖL VE ELAZIĞ KARDEŞ ŞEHİRLER”

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise Elazığ ve Bingöl'ün tarih boyunca hep iç içe iki şehir olduğunu söyleyerek, “Sayın Valimiz uzun zamandır Bingöl’de göreve başlamış bulunmakta. Bingöl ve Elazığ şehirleri kardeş şehirler. Sürekli alışverişimiz olsun, diyaloglarımız olsun Bingöl ile iç içeyiz. Biz uzun zamandır Sayın Valimizi ziyaret etmeyi planlıyorduk ama bu zamana nasip olmuş. Sayın Valimize çalışmalarından dolayı başarılar dilerim. Allah utandırmasın, hayırlara vesile olur inşallah” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ İLE HEM TİCARİ HEM SOSYAL İLİŞKİMİZ VAR”

Vali Mantı ise Elazığ heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Dumandağ’a teşekkür ederek, “Bugün Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız ve Başkan Yardımcımız sağolsunlar bizleri ziyarete geldi. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Elazığ ile Bingöl kardeş şehir. Biz Her türlü ilişkilerimizi Elazığ’la götürüyoruz. Elazığ ile hem ticari hem sosyal hem fiziksel kardeşliğimiz var. Bingöl ve Elazığ ikisi de birbirine gerek kültür gerek ticaret gerek de yaşam olarka birbirine çok yakın iller biz her hangi bir sıkıntımız olduğu zaman yada yapacağımız bir şey olduğu zaman yada ticari bir faaliyet olduğu zaman Elazığ’a gidiyoruz. Elazığ’a inanıyorum ki aynı şekilde Bingöl’ü kendisine kardeş ve yakın olarak hissediyor. Başkanımıza bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışma ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137