17-19 Ekim arasında akredite borsalar arasında olan Elazığ Ticaret Borsasından Genel Sekreter Murat Çiçek Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Çelik Diyarbakır’da 3 gün boyunca süren Akreditasyon Çalıştayında eğitimlere katıldılar.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya'nın ev sahipliğinde ev sahipliğinde Diyarbakır’da 3 gün boyunca süren Akreditasyon Çalıştayında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır’ın manevi kültürün sağlam kalesi ve medeniyetler şehri olduğunu söyledi.

HİSARCIKLIOĞLU: EĞİTİMLERE AYIRDIĞIMIZ KAYNAĞI HEP ARTIRIYORUZ

Akreditasyon konusunun önemine işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz” dedi

DİYARBAKIR VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile Diyarbakır'da gerçekleştirilen Akreditasyon Çalıştayı'na katılan Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Dumandağ, Meclis Başkanı M.Emin Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

“ÇOCUKLARI PKK TARAFINDAN KAÇIRILAN AİLELER İLE OLAN PROGRAM”

Başkan Dumandağ ve heyeti Hisarcıklıoğlu ile birlikte Diyarbakır programı içerisinde çocukları terör örgütünce kaçırılan ailelerle de biraraya geldi. Diyarbakır Öğretmenevi'nde düzenlenen yemek programında Hisarcıklıoğlu, ile Dumandağ ailelerle tek tek ilgilenerek, çocukları hakkında bilgi aldı.