Komşu şehir Malatya’ya giden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Dumandağ’ın ilk durağı Fırat Kalkınma ajansı Genel Sekreter Vekili Abdulvahap Yoğunlu oldu.

Başkan Dumandağ daha sonra Malatya ETSO Başkanı Oğuzhan Ata Sağlıkoğlu ile bir araya geldi.

“MALATYA OLARAK, ELAZIĞ’LA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ”

Sağlıkoğlu, “Elazığ’ın değerli Borsa Başkanı bizi nezaketiyle ziyaret etti. Sağ olsunlar, kendilerine heyetiyle beraber hoş geldiniz diyoruz. Biz bundan sonraki süreçte Malatya olarak Elazığ’la ciddi bir gönül köprüleri kurup, ticaretin de ileri seviyeye gitmesi için neler yapabiliriz? Hem onların istişaresini birlikte yapıp, bundan sonraki dönem de Malatya ve Elazığ’ın ticarette birbirleriyle aktif bir şekilde insanların bir araya gelerek neler yapabilir? Onların da paylaşımını yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dumandağ son olarak Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti.

“ELİMİZDEN GELECEK HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Başkan Özcan, “Başkanımız çok tecrübeli, 4 dönemdir Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığı yapıyor. İnşallah Mehmet Ali Abiyle bölgenin problemler, sıkıntılarıyla ilgili kardeş iki şehir olarak yapmamız gereken ortak çalışmalarda ortak payda ülkemiz olarak şartıyla elimizden gelecek her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

“KOMŞU İLİZ, KARDEŞ İLİZ”

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise, “biz komşu illeriz, mutlaka birbirimize ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik var. Bizim size danışacaklarımız var, sizin bize danışacak şeyleriniz var. Bizim her zaman kapılarımız açıktır. Diyalogları hep beraber inşallah sıcak bir şekilde tutacağız. Çünkü komşu iliz, kardeş iliz. Bu ildeki verimlerinden, tecrübelerinden biz de yararlanırız. Tabi her şeyin birlik ve beraberlik içerisinde olması güzeldir. Biz bu tür şeylere açık bir Ticaret Odasıyız. Dış olarak da, kurum olarak da” dedi.