Kısa süre önce Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Savaş Öztürk’e, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÖZTÜRK: NEZAKET ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, hastanede sunulan sağlık hizmeti hakkında bilgi vererek, “Elazığ Ticaret Borsası Başkanı sayın Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fethi Sekin Şehir Hastanemiz Ağustos 2018 yılı itibariyle hizmete açıldı tüm halkımıza özveriyle hizmet etmeye devam etmekte. Bu dönemde bize manevi desteklerini esirgemeyen sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.

DUMANDAĞ:  BU GENÇ YAŞTA BURAYA EN İYİ HİZMETİ VERİR İNŞALLAH

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin bölgenin en iyi sağlık hizmeti veren kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Gerçekten Elazığ’da çok güzel bir hastane yapılmış, başhekimimizden aldığımız bilgilere göre tüm birimler açılmıştır. İnşallah en iyi şekilde hemşehrilerimize, çevre illerimize iyi hizmet vereceğine eminiz. Ben başhekimimize başarılar diliyorum. Buraya en iyi hizmeti verir inşallah, bu genç yaşta. Kendisini kutluyorum. Allah hayırlı etsin. İnşallah hastaneye gelen hastalar acil şifa bulup buradan memnuniyetle ayrılırlar”diye kaydetti.