Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ile Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin gerçekleştirdiği Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı.

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerlerini yapmaya 2013 yılında yapılan oda/borsa seçimlerinden sonra karar verdiklerini belirten Hisarcıklıoğlu, seminerlerde TOBB ve Oda/Borsaların ne iş yaptığını anlattıklarını ifade etti.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

Seminerde söz alan Başkan Dumandağ, "Konusunda uzman konuşmacıların katıldığı ve çok değerli bilgilerin paylaşıldığı bu seminere Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte katıldık. İnşallah Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da dediği gibi biz daima umutla, işbirliği ile şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada İlimizi, Bölgemizi ve Ülkemizi kalkındıracak her çalışmanın yanında yer alacak, elimizi taşın altına koyacağız" dedi.

Başkan Dumandağ ve ekibi daha sonra Ankara'da Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ İle bir araya gelerek, gündeme dair konular ele alındı.

s