Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Başkan Dumandağ’ın Diyarbakır ziyaretinde kendisine Başkan Vekili Mustafa Uymaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir’de eşlik etti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Diyarbakır birlikteliğinin önemine her zaman işaret ettiklerini belirterek, tarihten beri medeniyetlere ev sahipliği yapmış iki kardeş şehrin bölge için önemine dikkat çekti.

"Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanan Hemşehrimiz Cuma Atilla ile birlikte Sayın valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun Diyarbakır’da çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inancımız tamdır" diyen Başkan Dumandağ, "Diyarbakır'ın kalkınması gelişmesi bizleri mutlu ediyor, Sayın Valimize görevinde başarılar diliyor gösterdikleri misafirperverlik ve nezaketten dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mehmet Ali dumandağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti bizleri memnun etmiştir, iki komşu şehrin ve bölge olarak top yekün kalkınmamız için hepimizin birbirinin desteğine ihtiyacı var , Elazığ heyetinin ziyareti bizleri onurlandırmış ve mutlu etmiştir, ben bu vesile ile Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mehmet Ali dumandağ ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Dumandağ ve beraberindekiler daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cuma Atilla ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.