Başkan Ekrem Evliyasever, Güven Tazeledi

Saadet Partisi Karakoçan ilçesinde gerçekleştirilen kongrede tekrar İlçe Başkan seçilen Ekrem Evliyasever güven tazeledi.

Başkan Ekrem Evliyasever, Güven Tazeledi

Karakoçan belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi Yüksek İstişare kurulu üyesi Fetullah Erbaş SP Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın ilçe başkanları ve birçok partinin temsilcileri ve parti üyelerinin katılımıyla yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.

Yeniden kongrede Başkan seçilen Ekrem Evliyasever yaptığı konuşmasında Karakoçan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı bir parkın belediye ve müteahhitler arasındaki el değişimine değinerek.

Bu konuyu gündeme getirmeye devam edeceklerini ifade ettiler

Yapılan kongrede konuşan SP Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Bugün Karakoçan ilçemizin kongresini gerçekleştirmek üzere bir araya geldik teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu kongreden sonra Bingöl il kongresine katılacağımız için sözü uzatmak istemiyorum. Toplum olarak Yaşadığımız zorlukları görmezden gelmemiz mümkün değil. Toplumun her kesimi ayrı ayrı kronikleşmiş sıkıntılar yaşıyor. Bunları hepiniz yakinen zaten biliyorsunuz. Bu sorunlar Türkiye’nin yeniden imar ve inşasına duyulan ihtiyacı bir kez daha ortaya koyuyor. Biz Saadet Partisi olarak bugünkü kongreyle Türkiye’nin bu imar ve inşası İçin önemli bir görevi yerine getirmiş bulunuyoruz. Allah bu kongremizi hayırlı mübarek eylesin. İlçe başkanımıza da Cenab-ı Allah gaviy ismi hürmetine güç kuvvet versin. Bir bölgenin bir ilçenin köklerini salması, orada nüfusun korunması ile olur. Ancak ilçemiz şu haliyle hiçbir iş imkanına sahip değilken buradaki nüfusu korumak mümkün görünmüyor. Bundan dolayıdır ki sürekli göç veriyor, aileler bir arada yaşayamıyor, topraklar sahipsiz kalıyor. Esnaf kardeşlerimiz terekesine sahip olacak insanlar bile bulamıyor. Bizler inşallah Karakoçan ilçemizde iktidara gelmemiz durumunda her zaman ifade ettiğimiz gibi ilçemize atölyeler ve fabrikalar kuracağız ve gençlerine iş imkânı sağlayacağız. Böylelikle nüfusu koruyacağız. Bunu yapmak hiç de zor değil. Çünkü bunu dert edinmiş durumdayız. Kıymetli kardeşlerim tekrardan kongremizin hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyor hepinize sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137