Başkan Erdem, 2020 Yılını Değerlendirdi

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem, 2020 yılını değerlendirirken, 2021 yılının iyi bir yıl olması temennisinde bulundu.

Başkan Erdem, 2020 Yılını Değerlendirdi

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem, 2020 yılını değerlendirdi.

ERDEM: YENİ ÜMİTLER VE HEYECANLA 2021 YILINA İNŞALLAH GİRECEĞİZ

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem, “Ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle şehrimizde meydana gelen deprem ile başlayan ardından tüm insanları etkileyen koronavirüs ile devam eden üzücü hadiselerle dolu 2020 yılını geride bıraktık. Yeni ümitler ve heyecanla 2021 yılına inşallah gireceğiz.” dedi.

2020 yılını değerlendiren Başkan Erdem, Elazığ depreminde köylerdeki vatandaşların da mağdur olduğunu belirterek, sorunların çoğunun geride bırakıldığını ifade etti.

ERDEM: HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIKLI VERİMLİ BİR YIL GEÇİRMESİNİ DİLERİM

Başkan Erdem, “Köylerimize buğday, arpa, maden, ceviz, elma, üzüm, mısır gibi çeşitli hasat dönemlerinde katılım hasat yeniden inceleme fırsatı bulduk. Çok şükür 24 Ocak tarihinde meydana gelen tüm vatandaşlarımız gibi köylerimizde mağdur olan çiftçilerimiz için başta kredi erteleme ve diğer talep ve sorunları için genel başkanımızın görüş ile destekleri sayesinde çiftçilerimizin sorunlarını çözüm için gerekli kurum ve devlet büyükleri ile görüşülüp sorunların birçoğu çözüme kavuşulmuştur. 2020 yılı yaşanan olayların bir daha vuku bulunmaması üzere Rabbimden niyaz eder ve tüm çiftçilerimiz ve Hemşehrilerimizin yeni yılını kutlar yeni yılın bir önceki yıla göre sağlıklı verimli bir yıl geçirmesini dilerim.” diye kaydetti.

Başkan Erdem, çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

ERDEM:SİZLERİN SIKINTILARINI İLGİLİ KURUMA VE KURULUŞLARA BİLGİLENDİRMEK BENİM GÖREVİMDİR

Başkan Erdem, “ Ziraat odası bir çiftçi kuruluşudur burada tabi bizlerde size hizmet vermeye sürekli buradayız. Bir sorununuz sıkıntınız varsa ben biz zat burada Ziraat Odası Başkanı olarak sizlerin sıkıntılarını ilgili kuruma ve kuruluşlara bilgilendirmek benim görevimdir.” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şakir
Şakir - 3 yıl Önce

Oda başkanı Esnaf Cemil ile akrabalığı var mı yoksa soyadımı aynı

Ethem gülbay
Ethem gülbay - 3 yıl Önce

Sıkıntılarımızı ilgili kuruluşlara bildirsen ne olur bir çözüm olmadıktan sonra. Zavallı Ecevit zamanında kasa atardınız nümayiş yapardınız şimdi ne olduda kuzu gibi oldunuz

SIRADAKİ HABER

banner137