Başkan Erdem: Köklü Cemiyetimize Yakışır Güzel İşler Ortaya Koyuyoruz

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, FHGC’nin 33. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, cemiyetin başarılarla dolu nice yıllara ulaşması adına ciddi gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Erdem; “Bu yıl Elazığ’ımızda yaşanan deprem ve ardından dünyayı kasıp kavuran koronavirüs tedbirleri yüzünden  FHGC’nin 33. yılını coşku ile karşılayamasak dahi bu gurur hepimize yeter. Daha nice güzel yıllara” dedi.

Başkan Erdem: Köklü Cemiyetimize Yakışır Güzel İşler Ortaya Koyuyoruz

FHGC Başkanı Semih Erdem, FHGC’nin 33. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdem mesajında, FHGC’nin 21 Nisan 1988 yılında bir grup meslektaşının öncülüğünde kurulduğuna dikkat çekerek, FHGC kurulduğu günden bu güne kadar FHGC’nin başarı çıtasını yükseltmesi adına özveri ile çalışan tüm başkanlara ve yönetimlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ERDEM: SÖZLERİMİZİ TUTMANIN HUZURUNU YAŞIYORUM

FHGC Başkanı olduğu günden itibaren, FHGC olarak hayata geçirdikleri faaliyetlerin de bir kısmını aktaran Erdem, “İlk etapta FHGC’ye daha yakışır bir çalışma ortamı oluşturduk. Üyelerimiz ile ilişkilerimizi daha aktif tutarak, onların sorunlarına eğilmeyi de ihmal etmedik. Sarı basın kartı sahibi olmayan ve alanda çalışan gazeteciler için belediye otobüslerinde kullanabilecekleri ulaşım kartları tedarik ederek, onlar için ulaşımı ücretsiz kıldık. Seçildiğimiz gün üyelerinin sorununa eğilen bir anlayışla çalışacağımızı vaat etmiştik. Güzel bir ekip oluşturarak vaat ettiğimiz şeyleri sistemli bir şekilde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek üyelerinin sıkıntılarını çözümler bulmak adına gayret gösteren bir cemiyet olduklarının da altını çizdi.

ERDEM: KÖKLÜ CEMİYETİMİZE YAKIŞIR GÜZEL İŞLER ORTAYA KOYUYORUZ

İki yıldır gazetecilerin önemsediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe yakışır işler başardıklarını da aktaran Erdem, “ Geçtiğimiz yıl FHGC olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de gazetede emeği olan ve aktif çalışan tüm meslektaşlarımıza üyemiz olsun olmasın ayrım gözetmeksizin ödüllendirdik. Bu yıl ise yine bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirdik ve üyelerimize çeşitli hediyeler takdim ettik.  Kocaman bir aile olduğumuzun bilincinde bütün çalışmalarımızı ortaya koyduk ve koymaya da devam ediyoruz. Yani işin özü köklü cemiyetimize yakışır işler ortaya çıkarıyoruz ve daha da güzel işler çıkaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ERDEM: HER ZAMAN Kİ GİBİ BASIN ŞEHİTLERİMİZİ DE UNUTMADI

FHGC’nin nice yıllara başarılar içinde ulaşmasını temenni eden Erdem, “FHGC’ye gönül veren ve vefat eden herkesi rahmetle anıyorum. Bu özel günde bir kez daha basın şehitlerimizi de rahmetle anarak ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu kutsal görevde emek üreten tüm meslektaşlarıma ise başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

ERDEM: BİR ETKİNLİK GERÇEKEŞTİREMEYECEK OLMANIN BURUKLUĞUNU YAŞIYORUZ

Sözlerini sürdüren Başkan Erdem, “Kuruluşumuzun 33. yılına erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz yıllarda duayen meslektaşlarımızı ödüllendirdiğimiz bir etkinliğe imza attık. Lakin bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs tedbirleri kapsamında güzel bir etkinliğe imza atamayacak olmanın burukluğu içerisindeyiz.  Ama yine de her şeye rağmen bölgemizin en kapsamlı ve en köklü  basın cemiyeti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah 34. yıl etkinliklerimiz çok daha güzel olur” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137