Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir otelde saat 19.30’da program düzenlenecek.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Müzesi’nin açılmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek, “Basın müzemiz Türkiye’de bir numara” dedi.

ERDEM: BASIN MÜZEMİZ TÜRKİYE’DE BİR NUMARA

Başkan Erdem, “10 Ocak’ta Elazığ için daha sevindirici bir olay var. O gün aynı zamanda basın müzemiz açılacak. Bu Elazığ için basın adına çok güzel bir etkinlik. Çok güzel bir girişim. Bunun içinde, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kendi adıma ve cemiyet üyelerimiz adına çok çok teşekkür ediyoruz. Bu Elazığ’ın bir eksiğiydi. Bununla beraber tamamlanması ve müzenin Harput’ta olmasıyla oraya gelene müzeyi de gezecek. Buda çok iyi bir düşünce. Basın müzemiz Türkiye’de bir numara” dedi.

Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı

Elazığ’da basın sitesinin ve evinin inşa edilmesi için süreci yakından takip ettiğini belirten Başkan Erdem, yapılan çalışmaların Elazığ’daki basının gücünü gösterdiğini kaydetti.