Başkan Erdoğan Erken Seçimi Değerlendirdi

Elazığ Stratejik Araştırmalar Dernek Başkanı Av. Murat Erdoğan seçimlerin 24 Haziran 2018 de yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, “ELSAD olarak erken seçim kararını olumlu buluyoruz”dedi.

Başkan Erdoğan Erken Seçimi Değerlendirdi

Elazığ Stratejik Araştırmalar Dernek Başkanı Av. Murat Erdoğan seçimlerin 24 Haziran 2018’de yapılmasını değerlendirdi.

ERKEN SEÇİM KARARINI OLUMLU BULUYORUZ”

Erken seçimin tehlikeleri aşmak için önemli bir karar olduğunu belirten Başkan Murat Erdoğan, “ELSAD olarak erken seçim kararını olumlu buluyoruz. Öncelikle 24 haziran 2018 de yapılacak olan erken seçim tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın kısaca ifade ettiği gibi özellikle dış politikadaki gelinen son durum, ülkemizin ekonomik olarak kıskaç altına alınma çabaları, bölgemizde özellikle Ortadoğu coğrafyasında oynanan oyunların getirdiği belirsizlikleri ve tehlikeleri aşmak için erken seçim kararı doğru bir tercihtir” ifadelerine yer verdi.

“BATININ BİRÇOK OYUNUNU BOZMUŞTUR”

ELSAD başkanı Erdoğan, “Bizim şu an gayrı resmi bir şekilde Haçlı ve Siyonist ittifakı ile savaşta olduğumuz hatırdan çıkarılmamalıdır. Türkiye hain 15 Temmuz darbe ve işgal girişimini püskürtmüş, ardından Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatlarını başarıyla tamamlamış ve PKK-YPG terör örgütüne içte ve dışta büyük darbe vurmuştur. Bunlarla beraber bölgede Batı endeksli benzer tehditlere maruz Rusya ve İran’la bir tür ittifak yapmış, sonuçta bölgede önemli bir güç merkezi olduğunu tekrar hatırlatmış ve batının birçok oyununu bozmuştur”diye konuştu.

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALIDIR”

“Yeni bir yönetim şekline evet demiş ülkemizde bu sistemin bir an önce hayata geçirilmesi elzem olmuştur” diyen Başkan Murat Erdoğan, “Tam da bu nedenle Siyonist İsrail adına hareket eden, ayrıca enerji kaynaklarına sahip olmak Türkiye’yi devre dışı bırakmak, bölmek için uğraşan Evangelist ABD yönetimi Suudi, Mısır, İsrail ile birlikte hareket ederek bölgede yeni bir cephe oluşturmaya çalışmaktadır. Dolayısıyla artık yeni bir yönetim şekline evet demiş ülkemizde bu sistemin bir an önce hayata geçirilmesi elzem olmuştur. Kudurmuş bir şekilde saldıran batı emperyalizmine karşı ekonomi alanında bir an önce bize özgü 1400 yıllık İslam medeniyetine yakışır yerli ve milli ekonomik sistemler oluşturulmalı ve bu tür saldırlar için gerekli tedbirler alınmalıdır. Ayrıca; düşmanınızın silahı ile silahlanın ilahi emri gereği ordumuz yerli ve milli silahlarla daha da güçlendirilmelidir. Bir nevi eğitim seferberliği ilan edilerek milli ve manevi yönü güçlü nesiller yetiştirilmelidir”diye kaydetti.

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, “Gerekli siyasi, askeri ve ekonomik tedbirlerin ve hamlelerin zaman geçirmeden hayata geçirilebilmesi için Başkanlık sisteminin tüm kurum ve kuruluşları ile hayata geçirilmesi hayati öneme sahiptir. Demokratik, şeffaf ve nezakete dayalı bir seçim geçirmemiz dileğiyle tekrar seçimlerin milletimize hayırlı olmasını Cenabı Haktan diliyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 6 yıl Önce

:-)

Mert
Mert - 6 yıl Önce

Bir kez daha güleyim, canım istedi. :-)

Şazi
Şazi - 6 yıl Önce

Tabela Derneklerinden Açıklamalar başlar.Seçim zamanları dikkat çekmeye çalışıyorlar.Mesela Malatya ya ikinci üniversite kuruluyor efendim duyamadım :)

OsmanFatih
OsmanFatih @Şazi - 6 yıl Önce

Memleket e Ne Zaman Faydalı Bir İsim Bir Şahsiyet Olsa Sizin Gibi İnsanlar Saldırmaya Başlıyor Aslında Sizi Değil Size Bu Yorumları Yazdıran İnsanları Muhattap Almak be Dinlemek Gerekir Lakin Ortaya Çıkmazlar Diye Düşünüyorum

devrimci
devrimci - 6 yıl Önce

sabah kahrolsun abd.. öğleden sonra tebrikler abd. cocukken mozik oynardık en hızlı döndüren kazanırdı. o misal.

OsmanFatih
OsmanFatih @devrimci - 6 yıl Önce

Kullandığınız Nickinizdende Anlaşıldığı Gibi Ülkenin Yararına Olabilecek Hiç Birşey Sizin İşinize Gelmez O Yüzden Uzatmayalım Bence

Haluk Kartal
Haluk Kartal - 6 yıl Önce

Elazığ ve starateji, bugünkü açıklamamızın konusu adımıza bakıp da Elazığ demeyin sakın, neymiş,
"am da bu nedenle Siyonist İsrail adına hareket eden, ayrıca enerji kaynaklarına sahip olmak Türkiyeyi devre dışı bırakmak, bölmek için uğraşan Evangelist ABD yönetimi Suudi, Mısır, İsrail ile birlikte hareket ederek bölgede yeni bir cephe oluşturmaya çalışmaktadır. Dolayısıyla artık yeni bir yönetim şekline evet demiş ülkemizde bu sistemin bir an önce hayata geçirilmesi elzem olmuştur. Kudurmuş bir şekilde saldıran batı emperyalizmine karşı ekonomi alanında bir an önce bize özgü 1400 yıllık İslam medeniyetine yakışır yerli ve milli ekonomik sistemler oluşturulmalı ve bu tür saldırlar için gerekli tedbirler alınmalıdır. Ayrıca; düşmanınızın silahı ile silahlanın ilahi emri gereği ordumuz yerli ve milli silahlarla daha da güçlendirilmelidir. Bir nevi eğitim seferberliği ilan edilerek milli ve manevi yönü güçlü nesiller yetiştirilmelidir”

Mert
Mert @Haluk Kartal - 6 yıl Önce

Haluk Bey, söz konusu açıklamadan alıntı yapmışsınız fakat tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadık. :-)

Hurşit
Hurşit - 6 yıl Önce

Bugünkü açıklamamızın konusu her zamanki gibi,Gazze,Filistin,ABD,Tanzanya ve Kanarya Adaları, Kanarya adaları demişken komşumda gördüm çok sevimli şeyler yaramazlar

şaka gibi
şaka gibi - 6 yıl Önce

batıda zaten bunlar seçim kararı alsınlarda benim oyunum bozulsun diye bekliyodu:)))))))))))))) batının oyununu bozduk nedir yav? desene ekonımı dıbe vurdu dolar 6 oldu benzın 6 oldu avro 6 oldu ıssızlık tavan yaptı gıdısat cok kotu dıye secım kararı alındı... desene bunu sayın elsad

ben ne bele bişe gördüm ben ne bele bi
ben ne bele bişe gördüm ben ne bele bi - 6 yıl Önce

Gelişmiş toplumlarda erken secim diye bi kavram yoktur... ama avukat bey bunu olumlu bulmuş çooook ilginç

Cemal
Cemal @ben ne bele bişe gördüm ben ne bele bi - 6 yıl Önce

İstikrar diye diye Erken değil baskın seçim


SIRADAKİ HABER

banner137