Elazığ’ın gönüllü turizm elçisi olan ve her fırsatta Elazığ aşkını yansıtan Antalya Kültür Memur- Sen Başkanı hemşehrimiz Esad Esmeray, yine Elazığ’ın evlatlarına kayıtsız kalmadı.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Esmeray; “Geçen gün bir mahalleyi ziyaret ettim. Burada bu çocuklar top oynuyordu ancak üzerlerinde formaları yoktu.  Topları da pek iyi değildi. Elazığ Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımıza bu durumu ilettim. Onlarda çocuklarımıza ulaştırmamız için forma ve top verdi. Bizler de bu çocuklarımızı da ailelerini de incitmeden onlara yardımlarımızı ulaştırdık.  Aralarında özel çocuklarımız da vardı. Bu konuda emeği geçen kim varsa Rabbim hepsinden razı olsun” dedi.

“ÖZEL ÇOCUKLARIN DA SEVİNCİNE ORTAK OLDUK”

“Bizler insan ve gönül kazanmanın peşindeyiz” diyen Esmeray; “İyilik yapanlardan Allah razı olsun dersiniz. İyilik yapmayanların da iyilik yapana saygı duyması lazım. Bizler gönül kazanmanın peşindeyiz. Bu özel çocuklarımızın o formayı giyerken ne denli mutlu olduğunu bizler onların gözüne baktığımızda gördük ve onların sevincine ortak olduk” ifadelerini kullandı.

“HERKES YARDIM ELİ UZATIRSA, DAHA ÇOK ÇOCUK GÜLECEK!”

Daha fazla yardım ulaştırma istekleri olduğuna da değinen Esmeray; “İnşallah daha çok yardım ulaştıracak gücümüz olur. Buradan bir kez daha bu hayrı işlemimize yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Elazığ Belediye Başkanımıza da yönetimine de seslenerek; eğer sizler bizlere destek olursanız bu formaları biz yavrularımıza giydirmeye devam ederiz. Şimdi herkesten yardım eli uzatmasını istiyoruz. Herkes yardım eli uzatırsa, daha çok çocuk gülecek” dedi.