Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Vedat Gür ve yönetim kurulu üyeleri Elazığ Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Prof. Dr. Erol Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Gür, Başhekim Keleş’e yeni görevinde başarılar diledi.

GÜR: BAŞARILARININ FAZLASINI BURAYA TAŞIYACAĞINDAN EMİNİZ

Dernek Başkanı Gür, “Biz bugün Türkiye emekliler derneği olarak sayın hocamın, Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesinden sonra bölgemizin bu güzide eseri olan bölge hastanemize başhekim olarak atanmasından dolayı Türkiye Emekliler Derneği olarak ziyarette bulunduk. Biz sayın hocamın yıllardır bu camianın tanıdığı bir isim olarak Araştırma Hastanesindeki başarılarının aynısını hatta fazlasını buraya taşıyacağından emin olduğumuzu bildiriyoruz. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Elazığ Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrimiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

KELEŞ: BİZİM ÜZERİMİZE DÜŞEN ŞEY ÇALIŞMAK

Başhekim Prof. Dr.Keleş, “Türkiye Emekliler Derneği’nin çok değerli üyeleri bugün ziyaretimize geldi. Başkanımızın bu güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Bu dileklere uyabilmek için bizim üzerimize düşen şey çalışmak, emek vermek. Şehir için elimizden gelen her şeyi yapmak. Dolayısıyla da başlayalı henüz 15 gün oldu ama bu amaç doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ”dedi.