Başkan Gürgöze Arıcak ve Alacakaya İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlerde partilerinden seçilen Arıcak ve Alacakaya Belediye Başkanları ile bir araya geldi. AK Partili Belediye Başkanlarına seslenen Ramazan Gürgöze, “gönül belediyeciliği ile hizmet seferberliği başlatarak, yeni kadrolarla ak partiye olan güveni boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Başkan Gürgöze Arıcak ve Alacakaya İlçelerini Ziyaret Etti

AK  Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, teşkilat üyeleri ile birlikte, mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen ilçeleri gezmeye devam ediyor.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlerde partilerinden seçilen Arıcak ve Alacakaya Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ARICAK İLÇESİ ZİYARET

YILDIRIM: ARICAK’IN SORUNLARINI GİDERME KONUSUNDA ÇABA VE EMEK SARF EDECEĞİZ

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, “Asıl sınavımız bundan sonra başlayacak. İlçemizin geçen 5 yıllık dönemde kısmen giderdiğimiz sorunları oldu fakat proje aşamasında veya elzem olup da gidermemiz gereken ilçemizin sorunları var. İnşallah bu dönemde yine başta Sayın İl Başkanımız Ramazan Bey bugüne kadar arkamızda desteğiyle olduğu gibi yine bu önümüzdeki 5 yıl Allah sağlık verirse bu dönemde Sayın İl Başkanımın, Vekillerimizin, Bürokratlarımızın hepsinin ilçe başkanımızın ve 2 tane de AK Parti’den seçilmiş il genel meclis üyelerimiz ile birlikte inşallah destekleriyle Arıcak’ın sorunlarını giderme konusunda çaba ve emek sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BUNDAN SONRA DA DAHA GÜÇLÜ DESTEK VERECEĞİZ

Ak parti İl Bakanı Ramazan Gürgöze, “Biz Ferit Başkan’ımızı seviyoruz, Arıcak halkını seviyoruz, Arıcak halkına çok güzel hizmetler yapacağı noktasında hiçbir endişe taşımadığımız gibi, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da daha güçlü bir şeklide Belediye Başkan’ımıza elimizden gelen her türlü desteği vererek Elazığ halkına çok daha iyi hizmetler yapmasını inşallah hep birlikte sağlayacağız. Belediye Başkan’ımıza güveniyoruz, Belediye Başkanımız bu konuda kendini ispat etmiş, Arıcak halkı da bu ispatı tastik etmiş bir halktır. Tabi 31 Mart akşamında Belediye Başkanı seçilip zafer sarhoşluğuna kapılan bir anlayışta olmayan Belediye Başkanlarımızla halkımızı çok güzel, çok önemli, çok büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Biz milletin verdiği bu emaneti milletin verdiği bu yetkiyi, milletin emaneti olarak kabul ediyoruz. Dolayısıla milletin emanetine sahip çıkmak, milletimize daha çok hizmet etmek, onların yaşadığı mekanları daha güzelleştirmek, onların yaşadığı hayat standartlarını daha üst noktaya taşımak ta belediye başkanlarımızın, hükümet hükümetimizin görevi. Bizlerde İl Başkanı olarak, siyasi parti temsilcisi olarak bu konuda Belediye Başkanımıza destek vermeye hazırız, desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, bundan sonra da daha güçlü destek vereceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Belediye ziyareti sonrasında İlçe başkanlığına geçen Ramazan Gürgöze ve ilçe Başkanı Nadir Gülşen ile birlikte İlçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

GÜLŞEN: KENDİSİNE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM

İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Bu yerel yönetimler seçiminde kendileri ilçemize çok büyük katkıları ve destekleri olmuştur. Hep bizim yanımızda olmuştur, bize yol göstermiştir. Bize destek olmuştur. Şahsım ve yönetimim adına kendisine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

GÜRGÖZE: TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Arıcak ilçe teşkilatına seslenen Ramazan Gürgöze de, “Yeni bir dönem başladı. Bu yeni başlayan dönemin hizmet seferberliği noktasında gönül belediyeciliği olarak genel merkezimizin sloganını belirttiği, bizlerin de hem gönül belediyeciliği yaparken öte taraftan da yeni kazanan kadrolarımızla hizmet seferberliği başlatarak milletimizin AK Parti’ye karşı olan desteğini, güvenini boşa çıkarmamaya çok iyi bir gayret göstereceğiz. Bütün belediye başkanlarımıza olduğu gibi Arıcak ve Üçocak belediye başkanlarımıza da bu konuda seçimlerden önce söylediğimiz gibi seçimlerden önce de, şimdi de, sonrasında da net bir şekilde daha önceden milletimize taahhüt ettikleri projeleri ve hizmetleri gerçekleştirebilmelerin için parti olarak sonuna kadar 2 başkanımızın arkasında kalmaya, arkasında durmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız. Onların Arıcak ve Üçocaklı hemşehrilerimizin hayat standartlarını daha yükseltmeye, yaşadıkları mekanları daha da güzelleştirmek için yapacakları bütün hizmetleri sahiplenecek ve onlara o hizmetin gelmesi noktasında merkezi hükümetimizin desteğini inşallah daha da güçlü bir şekilde hizmet ettirmelerini sağlattıracağız. Bir taraftan bu desteği verirken öte taraftan da seçilen belediye başkanlarımızın halkımıza hizmet edip etmediğini, halkımıza taahhüt ettikleri projeleri gerçekleştirip gerçekleştirmediklerini, halkımıza vaat ettikleri hizmetleri hakkıyla erine getirip getirmediğini de başta İl Başkanı olarak şahsım ve tüm teşkilatlarımızla takipçisi olacağız” diye konuştu.

ALACAKAYA İLÇESİ ZİYARET

Arıcak ilçesinden sonra İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler daha sonra Alacakaya ilçesine geçti.

AK parti Heyeti, Belediye başkanı Başaran Yaşlı ve ilçe Başkanı Gökmen Sancar karşılandı.

YAŞLI: KAZANILMIŞ BİR SEÇİM OLARAK GÖRÜYORUZ

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde yeniden Alacakaya Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başaran Yaşlı, “18 yıl iktidar süresi içerisinde belediyeye yerel yönetimler anlamında kazanç sağlanamamış, kazancımız olmadı. Bu dönem Ramazan Başkan’ımın önderliğinde kıymetli başkanlarımızın destekleri ve nezaketen sunulmuş adaylığımız süresi içerisinde çalışmalarımızın neticesinde kazanmış bulunmaktayız. Bunun haklı bir gururu var. Nitekim; buna 2’de il genel meclis üyemizi eklediğimiz taktirde çokta kıvamında olmuş, kazanılmış bir seçim olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

GÜRGÖZE: DESTEKLE ALACAKAYALI HEMŞEHRİLERİMİZE ONLARIN ARZU ETTİĞİ HİZMETİ İNŞALLAH KENDİLERİNE SUNACAKTIR

AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Seçimler bitti, biten seçimlerden sonra belediye başkanımızla da konuştuğumuzda hizmete başladıklarını, geçmiş dönemde onun için çıraklık dönemiydi, bu dönem artık kalfalık ya da ustalık ikisinden birini diyelim; onun belediye başkanlığında edinmiş olduğu tecrübeyle partimizin iktidarın vereceği destekle Alacakayalı hemşehrilerimize onların arzu ettiği hizmeti inşallah kendilerine sunacaktır. Tekrar ben başta Belediye Başkan’ımıza, seçilen il genel meclis üyelerine ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun diyorum” diye ifade etti.

İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ak parti Alacakaya İlçe Başkanı Gökmen Sancar ve beraberindekiler daha sona Alacakaya İlçe Başkanlığına geçerek, ilçe danışma meclisi toplantısına katıldılar.

SANCAR: HER DAİM PARTİMİZİN YANINDA OLMUŞLARDIR

Alacakaya İlçe Başkanı Gökmen Sancar, “31 Mart yerel seçimlerinde Alacakaya halkı olarak bize vermiş oldukları destekten dolayı Belediye Başknaımız, İil meclis üyelerimiz ve 6 tane belediye meclis üyesiyle beraber seçimi bir şekilde başarıyla götürmüş bulunmaktayız. Bu konuda ilçe halkımıza ne kadar teşekkür etsel azdır. Her daim partimizin yanında olmuşlardır” dedi.

GÜRGÖZE: TEŞKİLATIMIZIN HER BİR FERDİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Burada emeği geçen başta teşkilat başkanımız ilçe başkanımız Gökmen Sancar ve yönetim kurulu üyelerine, kadın gençlik kollarımıza ve bu hususta çalışma ortaya koyan il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize kısacası teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
?
? - 5 yıl Önce

Nereye gidersen git İstanbul gibi bi yeri kaybettiniz işiniz bitti

Sen o makamda olduğun sürece güven olmaz
Sen o makamda olduğun sürece güven olmaz - 5 yıl Önce

Önce sen git sonra güveniriz biz

SIRADAKİ HABER

banner137