AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, güven tazeleyerek tekrar Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı seçilen İbrahim Bahşi ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜRGÖZE: STK’LARI HER VESİLE İLE DESTEKLİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Eğitim Bir Sen hem Türkiye’de hem de ilimizde çok önemli faaliyetlere, kendi iştigal alanında özellikle çok önemli faaliyetlere imza atan sendikamız. Bizler STK’ları her vesile ile destekliyoruz. AK Parti ile Türkiye’de gerçek manada STK’lar ve Sendikalar faaliyet icra etmekteler. Tekrar yeni oluşan yönetime hayırlı olmasını diliyorken bu süre içerisinde de başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum. Yine İbrahim Bey’in başkanlığında oluşan, onun 2.kez yönetiminde yenilenmeler var. Bu yönetimin kendi eğitim camiası başta olmak üzere Elazığ’ımıza çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inancımızın tam olduğunu ifade etmek istiyorum”dedi.

GÜRGÖZE: ÖNLERİNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Gürgöze, “AK Parti olarak bizler STK’ları ve sendikaları sürekli desteklediğimizi ifade ediyoruz. Bunun en bariz göstergeleri de AK Parti’nin iktidarları döneminde STK önündeki tüm engelleri bertaraf eden ve onların kendi faaliyet alanlarını en güzel şekilde icra edebileceği alanları oluşturan bir partiyiz. Bu nedenle de bunu örgütlü toplumların ülkenin hem ekonomisine hem siyasetine hem de sosyal hayatına katkı sunacağına inancımızdan dolayı bunu yapıyoruz. İnşallah STK’ları desteklemeye ve önlerindeki engelleri kaldırmaya çalışacağız”diye kaydetti.

BAHŞİ: HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

Memur - Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir - Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Başkanımız Ramazan Gürgöze’ye ve Başkan Yardımcımız Sayın İbrahim Şerbet’e şahsım, yönetim kurulum ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten AK Parti İl Başkanlığı Olarak yaptığımız bütün faaliyetlerde bütün STK’lara gösterdikleri katkının aynısını bize de ziyadesiyle desteklerini gösterdiler. Her zaman yanımızda oldular yaptığımız tüm çalışmalarda. Bizde ilimizin ve ülkemizin en büyük STK’sı olarak hem çalışanlarımızın özlük hakları noktasında hem de mazlum coğrafyasındaki yaptığımız faaliyetlerle ilgili kendilerine gittiğimizde her zaman yanımızda oldular, desteklerini gizlemediler”ifadelerini kullandı.

HABER: KEVSER ÖZ