AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,31 Mart’ta yapılan Mahalli idareler seçimlerinde partisinden Baskil’de seçimi kazanan İhsan Akmurat’ı ziyaret etti.

Başkan Gürgöze’ye teşkilat mensupları da eşlik ederken; heyet Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat tarafından karşılandı.

AKMURAT: İLÇEMİZE ÇOK GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDUK

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyerek, “İnşallah yeni dönemde de daha önce ilçemize çok güzel hizmetlerde bulunduk. Bu yeni dönemde de hizmet çıtamızı arttırmak suretiyle daha güzel hizmetleri vatandaşımızın hizmetine sürmüş oluruz. Bu süreçte de başta milletvekillerimiz olmak üzere saygıdeğer il başkanımız ve değerli yönetimi bizlere desteklerini esirgemeyeceklerdir. Her daim desteklerini yanımızda hissettik, gördük. İlçemizde ciddi katkıları oldu. İnşallah bu yeni süreçte de bizlere o ciddi desteklerini esirgemeyeceklerdir” diye kaydetti.

GÜRGÖZE: BASKİL HALKI HER ZAMAN AK PARTİ’NİN YANINDA OLMUŞTUR

Baskil’in her seçimde olduğu gibi bu seçimde de destek verdiğini anımsatan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İhsan Akmurat’ın daha önemli hizmetlerde bulunacağına inançlarının tam olduğunu kaydederek, “Baskil halkı her zaman AK Parti’nin yanında olmuştur, her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde AK Parti olarak yerel yönetimler olarak belediye başkanımız ve merkezi hükümetimiz aracılığıyla Baskil’imize çok önemli hizmetlerde bulunmuş bir partiyiz. Seçimde 3 kez üst üste seçilmek hakikatten zor bir görev. İlçelerde özellikle küçük yerlerde 3 kez belediye başkanlığı yapmak çok kolay olmasa gerek. Belediye başkanımız bu manada çok önemli bir başarı göstererek Baskil halkımızın tekrar teveccühüne mazhar olmayı kazanmış bir başkanımız. Bu süreçte halkımıza tekrar önemli hizmetlerde bulunacağına hiçbir endişe taşımıyoruz. İçinde bulunduğumuz belediye başkanlığı binası aynı zamanda kültür merkezi ve sosyal birçok aktivitenin gerçekleştirileceği bir kültür merkezi ve Baskil Belediye yeni hizmete giren binasının da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra partisinin ilçe başkanlığına geçen Ramazan Gürgöze, ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

AKMURAT: İYİ Kİ BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, “Hem kendilerine hem de bu süreçte katkı sunan, güç veren destek veren, gerek mahalle toplantılarında, gerek ev toplantılarında, gerekse SKM toplantılarında bizlere destek veren tüm Baskilli hemşehrilermize ve değerli parti yöneticilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu yolu birlikte yürüyoruz” açıklamalarında bulundu.

GÜRGÖZE: AK PARTİ ADINA GAYRET ORTAYA KOYAN TÜM KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM

İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de, seçimlerde destek olan ve çalışan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Bu yerel seçimlerde AK Partimiz adına çaba ortaya koyan, çalışan, belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için kısaca AK Parti adına çalışma ortaya koyan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Baskil’de çok önemli çalışmalar yaptıklarına şahitlik ettim. Tüm kademelerimizde görev alan, AK Parti adına çalışan, AK Parti adına gayret ortaya koyan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.