Başkan Gürgöze, Çocuk Evleri Sakinlerini Misafir Etti

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, iftar yemeğinde çocuk evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi. Başkan Gürgöze, çocuklarla tek tek ilgilendi onlarla uzun uzun sohbet etti.

Başkan Gürgöze, Çocuk Evleri Sakinlerini Misafir Etti

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin misafirleri çocuk evlerinde kalan çocuklar oldu.

İl Başkanı Gürgöze tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Evleri sakinleri katıldı.

Bu Yılın En Önemli ve Güzel İftarı

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze bu ramazan ayının en önemli iftarını gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Bugün Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğünde kalan tüm çocuklarımıza kendi iş yerimizde bir iftar yemeği verme isteğimizi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze ilettiğimizde memnuniyetle karşıladılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sevgi evlerinde çeşitli sebeplerden kalmak zorunda kalan evlatlarımıza, yavrularımıza gerçekten ev ortamını aratmayacak şekilde baba şefkatini ve anne merhametini gösteriyor. Ramazan paylaşmanın, bereketin, rahmetin ve mağfiretin bol olduğu aylardır. Özellikle dini duygularımızın hat safa da olduğu ve paylaşmanın mutlaka sosyal manada bu ramazan orucu sadece bir ibadet olarak algılanmamalı. Tüm ibadetlerin aynı zamanda bir sosyal amacı var. Ramazanın da en önemli bu sosyal manada ifade ettiklerinden bir tanesi de paylaşmayı bilmek ve dostlukları güçlendirmektir” ifadelerini kullanarak etkinliğe katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’e teşekkürlerini bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ise “Bu nazik ve saygın ev sahipliğinden dolayı Sayın Ramazan Gürgöze’ye saygılarımı bildiriyorum. Gerçekten ramazan bereket ve rahmet ayı bu akşam yaklaşık 100 çocuğumuz ve onların sorumlu hocalarıyla beraber burada misafir olduk. Özellikle kurum dışındaki misafirlikler çocuklarımızı daha mutlu etmektedir. Allah’a şükürler olsun ki devletimizin hiçbir manada maddi ihtiyacı yok ama bu çocukları sosyal hayata katma adına bu etkinlikler güzel oluyor” diyerek ev sahipliğinden dolayı Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’ye teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 00:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137