AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ASKON’u ziyaret etti.

 ASKON Elazığ Şubesi’nin yeni Başkanı Osman Özçelik “Bu güzel günde Ak Parti Ramazan Gürgöze ve yönetimini ASKON Elazığ şubesi olarak ziyarette bulundukları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. AK Parti ile ASKON arasında bir çözüm ortaklığı oluşmaktadır. Biz Ramazan Gürgöze beyefendiye Elazığ’a yapmış olduğu büyük gayretli işlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok başarılı ve başarılı ahlaklı bir disiplin içerisinde yönetim şekli sunu sunuyor kendileri. Elazığ’a da büyük hizmetler sunuyoruz. Bizde ASKON olarak sayın il başkanımıza elimizden eğlen bütün gayreti göstermek istiyoruz. Her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bunları da bilmelerini istiyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar hoş geldiniz diyorum” diye kaydetti.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ÖNEMSİYORUZ”

Konuşmasına Başkan Özçelik’in aynı zamanda partilerinin yönetim kurulunda olduğunu anımsatarak Başkan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “ Bu gün yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte ASKON şube başkanlığına atanan Osman kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere buradayız. Kamuoyunun da bildiği üzere Osman Özçelik kardeşimiz bizim AK Parti il yönetim kurulu üyemiz. Bir kardeşimizin ekonomik ağırlıklı bir sivil toplum kuruluşunun başına geçmiş olması biz son derece mutlu etmekte. Diğer tüm kardeşlerimiz arkadaşlarımızın bulundukları makamlardan daha iyi makamlara gelmesini biz arzu ederiz. Bu insanlığa hizmet edecek olan arkadaşlarımızın hak ettiği konumda olmaları. ASKON kurulduğu günden bu güne kadar devletiminiz ile ilgili milletimiz ile önemli konularda hakikaten dik durmuş. Elazığ da Osman kardeşimizden önce Yakup kardeşimiz uzun süre başkanlık yaptı. Bu görevini başarı ile yürüttü. İlimizin ekonomik anlamda sıkıntıları yada istişare anlamdaki sıkıntıları olduğu zaman her vesile ile kapılarını bizlere açan ve bize yol göstericilikte buluna diğer sivil toplum kuruluşları gibi ASKON da önemsediğimiz ve fikirlerine değer verdiğimiz bir derneğimiz. AK parti olarak siyaseti sadece siyasetçiler ile yapmıyoruz. Toplumun tüm katmanlarını kuşatan tüm değerlerini üzerinde özümş4emiz birlikte onların fikir görüşlerine dikkat ederek onlar ile birlikte siyasetimizi geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Gürgöze, Elazığ’da ilçe ve belde kongrelerini tamamladıklarını vurgulayarak “ Elazığ da bildiğiniz gibi 2107 yılında AK Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi kongre süreçlerini yürütmekte olan bir parti. Henüz tariki kesinleşmiş olmamak ile birlikte il kongremize de gerçekleştirerek inşallah 2019 ‘a hem yerel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı genel başkan seçimlerine yenilenmiş güçlü ve dinamik teşkilat yapısı ile devam edeceğiz” diye açıkladı.  

ASKON  Kadın Kolları Başkanı Fikriye Pirinççi de ziyaretin kendilerini memnun ettiğini söyledi.