AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze deprem bölgelerindeki incelemelerine 4. günde devam etti.

Mustafapaşa, Sanayi ve Kırklar Mahallesi’nde yaşayan depremzedelerle bir araya gelen Başkan Gürgöze, vatandaşların sesine kulak verdi.

AFAD Çadır Dağıtım Merkezine de giden Başkan Gürgöze orada da yetkililerden bilgi aldı.

Yaşanan deprem dolayısı ile hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gürgöze,  doğal afette hayatını kaybeden 37 vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum dedi.

GÜRGÖZE: “YARALARIMIZI EN KISA ZAMANDA SARACAĞIZ”

Devletin tüm imkânlarının seferber edildiği ve Türkiye’nin tek yürek olduğu bu tablo zor zamanlarda birlik olmanın önemi bir kez daha gözler önüne serdi diyen Başkan Gürgöze açıklamasında; “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere deprem anından itibaren Elazığ’a gelerek temaslarını sürdüren bakanlarımız çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Depreminin yaralarının sarılması için herkes birlik oldu. Gerek arama kurtarma ekipleri gerek diğer görevli tüm personeller soğuk demeden bu süreçte canla başla çalıştılar. Acıların paylaşıldıkça azaldığını, yüreklerin birlikte umutla attığını, sesin sese güç verdiğini, elin ele uzandığını gördükçe bir kez daha milletimizle, birliğimizle, kardeşliğimizle gurur duyduk. Canı pahasına belki bir ses daha duyarız bir can da kurtarırız diyerek depremin olduğu andan itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm ilgili kurumların personellerine teşekkür ediyorum. Devletimizin gücü ve aziz milletimizin desteği ile yaralarımızı en kısa zamanda saracağız inşallah” dedi.