AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Merkez Mahalle ve beldelerin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜRGÖZE: O GÜNDEN BUGÜNE KADAR BİRKAÇ KEZ SİZLERLE BİR ARAYA GELMEK İSTEDİK

İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Çok değerli muhtarlarımız; öncelikle davetimize icabetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Tabi muhtarlık 31 Mart seçiminde belediye başkanlığı, il genel ve belediye meclis üyelikleriyle birlikte seçimi gerçeklesen bir demokrasimizin en mahallelerimizde halkımızda en yakın temasta olan birimlerimiz. O günden bugüne kadar birkaç kez sizlerle bir araya gelmek istedik. Hem sizlere hayırlı olsun demek, bir çoğunuz zaten eski muhtarlarımız. Ancak yeni olan arkadaşlarımızda var. Tekraren 31 Mart’ta yapılan seçimlerde gerek güven tazeleyerek yeniden muhtar seçilen arkadaşlarımıza gerekse ilk defa muhtar olan muhtarlarımıza, muhtar olan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin yanı sıra Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Gülersem Çopur, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Uğurcan Güleç, İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş, yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

GÜRGÖZE: BİRLİKTE OLUP İSTİŞARE ETMEKTEN MEMNUNİYET DUYUYORUZ

Toplantıda muhtarlara hitap eden AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Muhtarlık müessesesi mahallelerde direk vatandaşlar temas eden, onların sorunlarını bire bir bilen, mahallesinde yaşadığı her bir ferdi neredeyse oturduğu sokağı bırakın oturduğu mahalleyi bilen kişilersiniz. O nedenle Elazığ’ımızda yaşayan her bir muhtarımız gerek köylerimizde, beldelerimizde ve şehir merkezimizdeki muhtarlarımız Elazığlı hemşehrilerimizle en yakın temasta olan kişiler. O nedenle AK Parti iktidarı döneminde muhtarlık müessesesi en fazla önemsenen ve şimdiye kadar muhtarlara gerçekten hak ettiği değeri veren bir siyasi partinin temsilcisi olmaktan bu nedenle de sizlerle birlikte olmaktan, sizlere ilk bu hususta bu yeni dönemde sizlerle birlikte olup istişare etmekten memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: İSTİŞARELERİMİZİ DAHA DA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ

Toplantının amacının istişare olduğunu ifade eden Başkan Gürgöze, “Mutlaka her birinizle birden fazla bazen günde birden fazla kez görüşüyoruz. Sizlerden gelen sizlere iletilen ve sizlerin de bizlere ilettiğiniz sorunların çoğunun çözümü noktasında elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Tabi ki yaşadığınız köylerde, ilçelerde ve il merkezindeki mahallelerde her birinizin ayrı ayrı sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bu sorunlarının tamamının çözülmesi elbette aynı anda mümkün değil. Belli bir gerek belediye hizmetleri gerekse köylerdeki il özel idaresi aracılığıyla gidecek olan hizmetlerin belli bir periyotlarla ancak çözülmesinin mümkün olduğunu biliyoruz. Ama şuna inanmanızı, şunu bilmenizi arzu ediyoruz. Muhtarlarımızdan gelen hangi muhtarımız olursa olsun bir talep istekle gelmişse onu mutlaka dikkate aldığımızı bilmenizi istiyoruz. O nedenle sizlerle bizim de birçok muhtarımız eski. İfade ettik. 2 dönem, 3 dönemlik olanlar var. Bizde AK Parti İl Başkanı olarak uzun bir süredir il başkanlığı yapıyoruz. Bu süreçte nasıl bir tavır ortaya koyduğumuzu da zaten birçok muhtarımız biiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de ilişkilerimizi, istişarelerimizi daha da güçlü bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

GÜRGÖZE: SEÇİMDE OY KULLANMALARINI BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZDEN RİCA EDİYORUZ

Başkan Gürgöze, “İstanbul seçmeni olup hangi siyasi partiden olursa olsun, hangi görüşe mensup olursa olsun vatandaşlık görevi olan oy kullanma işleminin mutlaka ama mutlaka bütün İstanbullu seçmenlerin 23 Haziran’da yapılacak yenilenecek olan seçimde oy kullanmalarını bütün hemşehrilerimizden rica ediyoruz, bütün hemşehrilerimizin bu işi yapmalarını arzu ediyoruz. Bu sadece bizim arzumuz, isteğimiz değil. Aynı zamanda bu ülkede yaşayan 82 milyon vatandaşın tamamının seçmen olan vatandaşın tamamının bir de vatandaşlık görevi” ifadelerine yer verdi.

ATLAN: TÜM MUHTAR ARKADAŞLARIM ADINA SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, “Gerçekten başkanım başkanlık süresince biz muhtarlara hep değer ve kıymet vermiştir. Bu değer ve kıymeti verdiğinizden dolayı başkanıma şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

GÜLBASAN: NAZİK DAVETİNİZDEN DOLAYI SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, “Bu nazik davetinizden dolayı size teşekkür ediyorum. Ayrıca yönetim kurulu üyelerinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum. Çok teşekkür ediyorum davet ettiğiniz için” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL