Başkan Gürgöze, Teşkilat Mensuplarına Seslendi

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, başkanlığını yaptığı AK Parti Elazığ İl Teşkilatı’nın Türkiye’nin en güçlü teşkilatlılarından biri olduğunu söyledi. Tüm teşkilat mensupları ile bir araya gelen Gürgöze, seçimlerde 4 ilçe başkanının belediye başkan adayı olmaları için istifasının alındığını söyledi.

Başkan Gürgöze, Teşkilat Mensuplarına Seslendi

2019 yılı Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçim çalışmalarına başlayan AK parti Elazığ İl Başkanlığı, Parti teşkilat üyeleri, Kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclisi üyeleri il genel meclisi üyeleri ile yemek programına bir araya geldi.

GÜRGÖZE: GÜÇLÜ VE DİRİLİĞİNİ HER VESİLE İLE BİZLERE İFADE ETMEKTEDİR

AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Türkiye’nin en güçlü en diri teşkilatlarından bir tanesidir. Bunu herkesin takdirlerini bizlere, sizlere ifade etmektedir. Genel Merkezimiz aynı şekilde AK Parti Elazığ İl Teşkilatının güçlü ve diriliğini her vesile ile bizlere ifade etmektedir. Bu güçlü ve diri teşkilatların mimarları tabi ki sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BİRLİKTE BEŞİNCİ SEÇİMİMİZİ YÖNETECEĞİZ

AK Parti mensuplarıyla birlikte 40 aydır Elazığ’da il başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Gürgöze, “Üçüncü yılımız bitti, dördüncü yılımızın içerisindeyiz. Birçok arkadaşımızla birlikte 40 aydır Elazığ’da il başkanlığı ve il teşkilatını diğer kademelerimizle birlikte oluşturuyoruz, çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte beşinci seçimimizi hep birlikte yöneteceğiz, yürüteceğiz ve şimdiye kadar almış olduğumuz başarılardan daha üstün bir başarıyla 31 Mart günü akşam saatlerinde sandıklar açılınca AK Parti’nin hem Türkiye’de hem ilimizde ilçe ve beldelerimizde çok daha güçlü olduğuna hep birlikte inşallah şahitlik edeceğiz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: 4 İLÇE BAŞKANIMIZIN İSTİFASINI ALDIK

Seçimler için 4 ilçe başkanının belediye başkan adayı olması için istifasının alındığı ifade eden Ramazan Gürgöze, “Yine teşkilatlarımızla ilgili çeşitli görüşmelerimiz oldu ve 4 ilçe başkanımızın istifasını aldık. 4 ilçe başkanımız istifalarını bu hafta Pazartesi günü genel merkeze istifalarını bizzat kendim alarak genel merkezimize teslim ettim. Ancak bugün itibariyle yürürlüğe girmek üzere bugün sanıyorum ilçe teşkilatlarımız kararlarını alıyorlar, 4 ilçe başkanımız teşkilatlardan belediye başkan adayı olmak üzere istifa etmiş bulunmaktalar. Tabi bu teşkilatlarımıza yönelik şu anda siyasi hukuk işler başkanlarımız her 4 ilçemizde de devam edecekler. Süreci şu şekilde plan Ancak kısa bir süre sonra adaylarımız belirlendikten sonra 4 ilçemizde de yeni bir teşkilat yapılanmasına gireceğiz” dedi.

GÜRGÖZE: SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANIMIZIN ATAMASINI YAPTIK

Elazığ il merkezinde de teşkilat olarak seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Ramazan Gürgöze, “Yine seçim koordinasyon merkezi başkanımızın atamasını yaptık. Genel Merkezin onayına sunduk. Muhtemelen bu akşam bize dönerler. Bir engel yok zaten” diye konuştu.

GÜRGÖZE: BAŞKA DAVRANIŞ İÇERİSİNDE OLMALARI ASLA KABUL EDİLEMEZ

Teşkilat mensuplarına seslenen Gürgöze, “Liste açıklandıktan sonra bizim beklediğimiz aday listede olur, olmaz. Liste açıklandıktan sonra açıklanan listenin altında Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası olduktan sonra bütün arkadaşlarımızın o açıklanan adayın arkasında saf bağlayarak, kenetlenerek çalışmasından başka hiçbir düşünce içerisinde olmaları, başka davranış içerisinde olmaları asla kabul edilemez, bugünde kabul edilmeyecektir” diye kaydetti.

GÜRGÖZE: BELEDİYE YA DA İL GENEL MECLİS ÜYESİ OLMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZ GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDALAR

İl Genel Meclisi ve Belediye meclis üyeliği isteyenlere istifa izni verileceğini genel merkez bize bıraktı. 01 Aralık tarihi saat 17’ye kadar  istifalarını sunmak zorundalar. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Gürgöze, “Belediye ya da İl Genel Meclis Üyesi olmak isteyen kardeşlerimiz görevlerinden istifa etmek zorundalar. Yani yarın akşam saat 17.00 itibariyle il, ilçe yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan belediye ya da il genel meclis üyesi olmak isteyen arkadaşlarımız istifalarını bize sunmak zorundalar. Arkadaşlarımız zaten biliyorlar. Kadın arkadaşlarımızın istifalarına gerek yok. Onların istifa etmeden direk müracaatları mümkün” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yolun sonu
Yolun sonu - 5 yıl Önce

Ramazan bey, söyleminiz her ne kadar AKP nin çok iyi olduğunu söylemiş olsa da gerçekten içiniz öyle demediğini sizde gayet iyi bilmektesiniz. Artık seçim müziğinizi ''Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor'' türküsünü kullanırsanız iyi bir seçim yapmış olursunuz. Çünkü ''Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda'' türküsü bayatladı.

OK YAYDAN ÇIKTI
OK YAYDAN ÇIKTI - 5 yıl Önce

Bence artık orda durmanızın bir faydası yok, mevcut adayın rahat çalışmasını istiyorsanız istifa etmeniz en doğrusu... yeterince adam kayırıp partiye olan inancı halka kaybettirdiniz..

23
23 - 5 yıl Önce

Bence artık kendinizi kandırmayın sizlerde bizler kadar iyi biliyorsunuz ki maddiyatsızlık parasızlık işsizlik pahalılık bundan dolayı Akp ye yüzde 20 oy verme düştü

ELAZIĞ lı
ELAZIĞ lı - 5 yıl Önce

Bir palulu olarak seçilmediğiniz için çok üzgünüz

Cezmi
Cezmi - 5 yıl Önce

AK Parti oylarının en fala düştüğü 10 şehirden birisiydi. Muhtemelen bu seçimde Elazığ da daha çok düşer, Elazığspor'un sahibi benim diyenler Elazığ'a verdikleri Stadyum, Pertek Köprüsü ve daha birçok proje sözünü yerine getirmediler

Avni
Avni - 5 yıl Önce

Gerçek olan ak partinin işi çok zor bu seçimde

SIRADAKİ HABER

banner137