AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda düzenlenen toplantıda teşkilatıyla bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, İlçe ve belde belediye başkan ve adayları, meclis üyeleri ve adayları katıldı. 

GÜRGÖZE: ISLAK İMZALI TUTANAKLAR TESLİM EDİLMEDİKÇE HİÇBİR SEÇİM BİTMEZ

Toplantıda partililerine seslenen Başkan Gürgöze, 31 Mart gecesine kadar çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Seçim sandıklar kapanıp, oylar sayılmayıncaya, sayılması da yetmez, ilgili seçim kurullarına ıslak imzalı tutanaklar teslim edilmedikçe hiçbir seçim bitmez. Bu nedenle bizler 31 Mart akşamı oylar sandığa girecek ve sandıktan çıktıktan sonra tüm sandıklarda görev alan arkadaşlarımız o sayımlara eşlik edecekler, hem sandık görevlilerimiz olacak hem sandık müşahitlerimiz olacak hem de daha sonraki süreçte de çıkan oyların sayılması yeterli gelmeyecek, tutanaklara bağlanması, birinci olarak tutanaklardan çıkan sonuçların partimize iletilmesi o günle ilgili sandıkta görevli arkadaşlarımıza detaylı bilgilendirmeler yapılacaktır. Önce partimize sonra ıslak imzalarınıza seçim kuruluna teslim etmek üzere arkadaşlarımız görev yapacaktır” dedi.

GÜRGÖZE: BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATMIŞ BİR PARTİYİZ

Vatandaşlara, AK Parti’nin hizmetlerini anlatmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gürgöze, “Bizler teşkilat olarak tabi sadece belediye başkan adaylarımızın görünen kısmında var değiliz birde görünmeyen kısmında varız. Teşkilatlarımız bir bütün olarak belediye başkanlarımızın programlarına eşlik ederken onlarla program yaparken öte yandan hem parti faaliyetleri hem vatandaşlarla seçmenlerimizle bir araya gelmeye, onlara derdimizi, bu ülke için düşündüklerimizi, özellikle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın mesajını onlara anlatmaya ve en önemlisi bütün herkesin kabul ettiği ve bizim sürekli hatırlatmamız gereken yapmış olduğumuz faaliyetleri hizmetleri 17 yıllık tek başına iktidarlığımız döneminde yaşadığınız illere, ilçelerde, beldelerde yaptığımız hükümetimizin yaptığı hizmetleri anlatmak hepimizin en önemli görevi. Bu ülkede bundan 17 yıl önce birçok insanın bırakın böyle bir tablo ile karşılaşmayı, hayal dahi edemeyeceği büyük hizmetlere imza atmış bir partiyiz. Önümüzde, elimizde çok önemli veriler var. Bizler bu yaptıklarımızla halkımızın huzuruna çıkıyoruz ama bizim dışımızdaki partilerin tamamının iddiası olacak. Biz iktidara geldiğimizde şunları şunları yapacağız gibi vaatlerle karşınıza çıkıyorlar. Halbuki vatandaşımız denenmiş, başarı elde etmiş, kendisine çok güçlü hizmet etmiş, hayat standartlarının yükseltilmesinde çok önemli hizmetler yapmış bir partinin kadrolarına güveni gördüğümüz çok üst düzeyde” ifadelerinde bulundu.

GÜRGÖZE: O NEŞTERİ ATMAKTAN GERİ ADIM ATMAYIZ

Teşkilatına seslenen Başkan Ramazan Gürgöze, “Belediye yerel seçimlerde tüm seçim bölgelerinde birinci aktör tabi ki belediye başkan adayımız olacak. Ama biz teşkilatlar olarak görünmeyen kısmında çok güçlü bir şekilde var olmak, çalışmalarımızı yürütmek ve belediye başkan adayımızın seçilmesi noktasında çok güçlü ona destek vermemiz gerekiyor. Çok büyük bir memnuniyetle iade etmek istiyorum, birkaç bölgede bazı teşkilatlarda ufak tefek, belki de zikredilmeyecek kadar ufak sıkıntılar oldu. Onlara bizlerim müdahalesi oldu ve bu müdahalelerde halledildi. Bir yerin ufak tefek sıkıntıları devam ediyor. Ona da en kısa sürecinde bir neşter etmek ihtiyacı duyduğumuz halde o neşteri atmaktan geri adım atmayız. Dolayısıyla çok büyük, bundan da son derece memnuniyet duyduğumuzu, bu memnuniyeti daha üst düzeylere taşımamız gerektiğini, daha çok vatandaşımızla bir araya gelmemiz gerektiğini, daha çok hizmetlerimizi anlatmamız gerektiğini hepimizin anlatması gerekmektedir” açıklamalarında bulundu.