Başkan Gürgöze, Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçim sürecinde yer alan teşkilatıyla bir araya geldi. Teşekkür programında partililerine seslenen İl Başkanı Gürgöze, AK Parti saflarında yer alıp, başka partiye çalışanların ayıklanacağını söyledi.

Başkan Gürgöze, Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlerde birlikte çalıştığı teşkilatına teşekkür etti.

GÜRGÖZE: SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARA HEP BİRLİKTE İMZA ATTIK

Düzenlenen programda ekibiyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Seçimden hemen sonraki bu buluşmamızda neredeyse ki tüm davetlilerin katıldığı bu toplantımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Tabi bu toplantıdan öte bir araya gelme, biraz hasret giderme ve bir teşekkür buluşması. AK Parti Elazığ İl Teşkilatında görev alan tüm arkadaşlarımız, il yönetim kurulları başta olmak üzere merkez ilçe, kadın, gençlik, belirlendikten sonra meclis üyelerimiz, ilçe yönetim kurulunda görev alan tüm kademedeki arkadaşlarımız, beldelerdeki tüm yönetim kurulunda, her kademede görev alan arkadaşlarımız ve beraberinde adaylarımızla birlikte çok önemli çalışmalara hep birlikte imza attık. Organizemi teşkilat olmamız münasebetiyle de bu seçim sürecinde çalışmalarımızda çok zorlanmadık. Biz milletimizle bir arada olan, bir arada olmaya gayret eden, milletimizin sürekli içinde olan bir teşkilat olmamız münasebetiyle sadece seçim dönemlerinde milletimizin huzuruna ve karşısına çıkmadığımız için bu süreçlerde çok disiplinli çok başarılı ve sonuç odaklı çalışmalara hep birlikte imza attık” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: İLİMİZDE DE KESİNLEŞMEYEN SEÇİM BÖLGELERİ VAR

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Gürgöze, “Henüz seçim sonuçlarının bazı yerlerde kesinleşmediği halde ilimizde de kesinleşmeyen seçim bölgeleri var. Ama sonucu değiştirecek bir durum gözükmüyor. Yüksek Seçim Kurulu’na hem bizim partimiz tarafından hem benim imzaladığım hem de diğer siyasi partilerden bazı seçim bölgelerine itirazlar ilçe ve ildeki hukuki süreç tamamlandığı için en son nihai kararın verileceği hukuki sürecin varsa itirazların değerlendirilip sonuca bağlanacağı ve tartışmasız herkesin kabul etmesi gereken nihai üzerinde hiçbir artık merciinin olmadığı Yüksek Seçim Kurulu’na gidecek ve Yüksek Seçim Kurulu da seçimleri kesinleştirdikten sonra Elazığ’da ve tüm Türkiye’de tamamen seçimle ilgili tartışmalar seçime yapılan itirazlar nihayete ermiş olacak” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKLERDİR

Halkın tercihine saygı duyduklarını ifade eden Başkan Gürgöze, “Belediye Başkanlarımızın tamamı, AK Partili 12 Belediye Başkanı. İl Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Belde Belediye Başkanlarımızın tamamı 31 Mart akşamından sonra şu an itibariyle mazbatasını alıp görevi başında bulunan belediye başkanlarımız da mazbatasını alıp oturacak olan Belediye Başkanlımızda dahil olmak üzere bundan sonraki süreçlerde yaşadıkları ilçenin, beldenin ve ilin tüm vatandaşlarının, tüm yaşayanlarının, tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceklerdir” dedi.

GÜRGÖZE: BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN MİLLETİMİZE TAAHHÜT ETTİĞİ PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Gürgöze, “Belediye başkanlıkları seçimi bitti, il genel meclis üyelikleri ve belediye meclis üyelikleri seçimi de bitti. Onlar mazbatasını alıp göreve başlayanlar da görevinin başında. Bundan sonra onların işleri milletimize hizmet etmek. Milletimizin arzuladığı, milletimizin istediği, milletimizin yapılması gereken tüm hizmetlerini biz onlar milletimize sunmak zorundalar. Başta şahsım İl Başkanı olarak ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla belediye başkanlarımızın milletimize taahhüt ettiği projelerin takipçisi olacağız. Bizler istişare kültürünü önemseyen, istişareyi merkezine alan, odağına insanı yerleştiren bir siyasi anlayış ve zihniyetten geliyoruz. Dolayısıyla ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle hareket eden bir partiyiz. Milletimizin daha çok hizmet alması, milletimizin AK Parti’ye karşı olan teveccühünün daha çok artması, desteğinin daha üst noktalara çıkması için milletimiz taahhüt ettiğimiz her projeyi gerçekleştirmek, belediye başkanlarımızın asli görevi olduğu gibi o projelerin hayata geçip geçmediğini takip etmekte teşkilat olarak bizlerin görevi” diye konuştu.

GÜRGÖZE: AK PARTİ KENDİ İÇERİSİNDE İÇ MUHASEBESİNİ ÇOK İYİ YAPABİLEN BİR PARTİDİR

Başkan Gürgöze, “AK Parti’nin zafere ulaşması için çaba sarf etmiş çok sayıda kardeşimiz, arkadaşımız, çok sayıda büyüğümüz, yol ve dava arkadaşlarımız var. Çaba sarf eden bütün arkadaşlarımıza, gerçekten AK Parti’nin zafere ulaşması, AK Parti’nin seçimlerde yüksek oranda oy alması için çaba her arkadaşımızı tebrik ediyorum, Allah razı olsun diyorum. Ama AK Parti safları içerisinde yer aldığı halde AK Parti saflarında ve AK Parti’nin herhangi bir kurulunda görev aldığı halde AK Parti’ye destek vermeyen kişilerde ayıklanacak arkadaşlar. AK Parti kendi içerisinde iç muhasebesini çok iyi yapabilen bir partidir” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: İFADE ETTİĞİMİZ GİBİ TAKİPTE EDİYORUZ

Sandık başında hassasiyet göstermeyenlerle ilgili konuşan Başkan Ramazan Gürgöze, “Seçim günü özelikle sandık görevlilerimizden çok çok istisna hassasiyet göstermediğine inandığımız arkadaşlarımız var. Çok istisna ama. 1768 sandıkta birkaç belki de 10’u geçmeyecek kadar ya da daha bazı seçim bölgelerinde, köylerde, beldelerde, ilçe de ve ilde. Bununla ilgili biz iç muhasebemizi yapacağız ve bütün şu ana kadar yapmış olduğumuz, ortaya koymuş olduğumuz hedefler ve görev verdiğimiz bütün arkadaşlarımızın görevlerini yapıp yapmadığının takipçisi olduğumuzu ifade ettiğimiz gibi takipte ediyoruz. Ve bundan sonraki süreçlerde de çalışma yöntemimizin devam edeceğini bütün arkadaşlarımızın bilmesini arzu ediyoruz” diye kaydetti.

Programın sonunda il Merkezinden il genel meclis üyeliğine seçilenlere mazbataları takdim edildi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137