Sevgiyi, emeği ve hoşgörüyü en çok hak eden onlar…

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, onları unutmadı ve ziyaretlerine gitti.

Başkan Gürgöze, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfını ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Mehmet Güleç ve yetkililerden bilgiler aldı.

GÜLEÇ: GÜZEL BİR ZİYARET OLDU

ZİÇEV Başkanı Mehmet Güleç, ziyaretlerinden dolayı Başkan Gürgöze’ye teşekkür ederek, “Engelliler her şeye layıktır. Engellileri her şeye ihtiyacı var. Bu konu ile ilgili istişarelerde bulunduk. AK Parti olarak başkanımızın bizi ziyaret etmesi bizi onurlandırdı. Engellilerin hayatlarını ve yaşantılarını gördü. Kendilerini bu vakıfla ilgili bilgilendirdik. Çocuklarımızı gösterdik. Engelli ebeveynlerinin, engelli bireylerinin nasıl olduğu göstermek anlamında güzel bir ziyaret oldu. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

GÖRGÖZE: ÇOK DAHA BÜYÜK DESTEĞİ HAK EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise konuşmasında, “2002’den bu zaman kadar 17 yıllık iktidarlığımızda başta engelliler olmak üzere kadınlar çocuklar ve toplumda dezavantajlı bilinen kesimlere destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin bütçe imkanları ölçüsünde bu evlatlarımıza bu kardeşlerimize verdiğimiz destekler bundan sonra ülke bütçesi neticesinde çok daha büyük desteği hak ediyor”dedi.

GÖRGÖZE: BİZ YÖNETİCİLERİN GÖREVLERİ ARASINDA YER ALMAKTA

Başkan Gürgöze, bir de belediyelere seslendi ve dezavantajlı grupların sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamaların hizmete geçirilmesini isteyerek, “Engellilerimizin özellikle fiziksel engelli kardeşlerimizin sosyal hayata adaptasyonlarını sağlamada şehirlerde özellikle tekerlekli sandalyeler ya da başka araçları kullanan kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak belediyelerin uygulamalarının engelliler dikkate alınarak hizmetlerin yapılmasının gerektiğini burada belediye başkanlarımıza ve belediye yöneticilerimize söylemek istiyoruz. Bu toplumun önemli kesimi engelli olarak hayatlarını idame ederken onların sosyal hayatta ve tüm yaşam alanında onlarında gidebileceği fiziksel mekanlar oluşturmak biz yöneticilerin görevleri arasında yer almakta”diye konuştu.