AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, TBMM eski başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Elazığ ziyareti kapsamında katıldığı İl Danışma Meclisi Toplantısı başta olmak üzere gerçekleşen her programda gösterilen yoğun ilgi, sevgi ve coşku selinden olayı tüm Elazığlılara teşekkür etti.

GÜRGÖZE: ELAZIĞ BİR KEZ DAHA ASİL DURUŞUNU, VEFASINI VE MUHABBETİNİ GÖSTERDİ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, TBMM eski başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Elazığ’dan ayrılırken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiğini belirterek; “Elazığ bir kez daha asil duruşunu, vefasını ve muhabbetini göstererek TBMM eski başkanı ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ı kendisine yakışır bir şekilde ağırlamıştır. Başbakanımız, İl Danışma Meclisi toplantısında katılmak üzere geldiği Elazığ’da yapımı devam eden Kömürhan Köprüsü ile İpek yolu projesi çalışmalarını yerinde incelemiş; yapımı tamamlanan Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin ise resmi açılışını yapmıştır. Başbakanımız, her zaman özel önem verdiği gençler ve iş dünyası ile de düzenlenen özel programlar ile bir araya gelmiştir. Fırat Üniversitesi’nde düzenlenen programda gençler ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen programda ise iş dünyası ile sohbet etmiştir. Başbakanımız, İl Danışma Meclisi toplantımızda ise tüm teşkilat mensuplarımız ile kucaklaşarak, teşkilatlarımıza hitap etmişlerdir” değerlendirmesinde bulundu.

GÜRGÖZE: BAŞBAKANIMIZ ELAZIĞ’DAN AYRILIRKEN ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın programın her aşamasında Elazığlı hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Gürgöze;“Başbakanımız Elazığ’dan ayrılırken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığlı hemşehrilerimize selamlarını ifade etmiştir. Bu vesile ile Başbakanımız Binali Yıldırım’a yoğun ilgi ve sevgisini gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yine, Elazığ’ımıza teşrif eden değerli Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta’ya teşkilatlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Başbakanımızın bazı programlarına eşlik eden Elazığ Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a; programın her aşamasında destek ve katkıları bulunan MKYK üyemiz, Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut, Milletvekillerimiz Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na; Fırat Üniversitesi’ndeki programları düzenleyen Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a; Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki programı organize eden Elazığ OSB Başkanımız Suat Öztürk’e teşekkür ediyorum. İl Danışma Meclisi toplantımızı miting alanına çeviren tüm hemşerilerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe ve belde başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize; son Başbakanımızın katıldığı her programı aziz hemşerilerimize ulaştıran basın mensuplarımıza ve program kapsamında görev yapan tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.