Başkan Gürgözeler: Katkı Vermeye Hazırız

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Maden ilçe sınırları içinde yer alan zengin maden yataklarının ilimiz müteşebbislerinden oluşan bir ticari yapı tarafından işletilmesi gerektiğini dile getirerek, siyaset kurumunun da Ankara’da bu önemli işin ısrarlı takipçisi olması gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Gürgözeler: Katkı Vermeye Hazırız

İlimizin Maden ilçesinde MTA tarafından sondajlar yapılarak ortaya çıkarılan maden ocakları konusunda açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler şunları söyledi:

“Bulunan maden yataklarının ETSO tarafından başlatılması ve  yerli bir oluşum tarafından işletilmesi, hem ilimiz sanayisine hem de istihdama önemli katkılar sağlayacaktır. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan tarafından başlatılan ve şehrin tüm ticari teşekkülleri ve STK’lar tarafından da desteklenen projenin hayata geçirilmesi için siyasilerimizin, “Bu görev ETSO’nundur, biz takip edip, izliyoruz”  deyip kenara çekilmek yerine konuyu Ankara’da takip ederek ilimizin hayrına olacak şekilde sonuçlandırılmasına katkıda bulunmaları gerekmektedir. Bu konu sadece ETSO ve paydaşlarının gayretleri ile değil, milletvekillerimizin de girişimleri ile olumlu sonuçlanabilecek bir tarihi fırsattır. İhalenin şeffaf, adil ve geniş katılım sağlayacak  şekilde yapılması hususunda siyasilerimizin yapacakları çalışmalara İYİ  Parti olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Konu Sn. Cumhurbaşkanımıza iletilecek bir sürece girdiği takdirde ise;  oluşturulacak heyette İYİ Parti olarak bizler gerek İl Başkanlığı gerek Genel Merkez temsilcisi olarak bulunmayı şehrimize bir hizmet ve vefa olarak görür, bunu sağlayıp başaranlara da  teşekkür ederiz. "İlimizin geçmişten bugüne yaşadığı mağduriyetlerin kısmen giderilmesinde önemli bir rol üstlenecek maden yatakları ve bunun işletilmesi sürecinde ise  yapılacak sanayi tesisleri ile şehrimizdeki  çok sayıda işsiz gencimize istihdam sağlanacak ve bu  şehrin  ekonomisi canlanmış olacaktır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Servete kavusanlar
Servete kavusanlar - 2 yıl Önce

Sen onu bunu boşver,aklın etmez o işlere,asıl sen ömrünün sonuna doğru ,eyi bir maden buldun,işle gitsin, Götüüürrrr.

Ali bey
Ali bey - 2 yıl Önce

Simdiye kadar cikarilan onca maden elaziga ne kazandirdi ki bundan sonra bulunanlar ne kazandiracak. Elazigin sahipsizligi...

SIRADAKİ HABER

banner137