Başkan Irmak’tan müjdeli haber geldi! İşte o yatırım…

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak hem yaklaşık 2 milyon turisti ağırladıklarını söyledi hem de yatırımcılara önemli çağrıda bulundu. Irmak’ın bir de müjdesi var…

Başkan Irmak’tan müjdeli haber geldi! İşte o yatırım…

Sivrice’ye gidip hem gün boyu gezip hem konaklamak isteyenler dikkat! Size güzel bir haberimiz var…

“50 KİŞİLİK BİR OTEL DÜŞÜNÜYORUZ”

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, “İmarla birlikte otellerle burası daha güzel olacak. Bizim bir projemiz var eğer o onaylanırsa 50 kişilik bir otel düşünüyoruz belediyemiz adına”dedi.

“CİDDİ ANLAMDA TANITIRSAK İNSANLARI DAVET EDEBİLİRİZ”

İnanç Turizmi, Sanat Turizmi, Batık Kenti, Su Sporları ile öne çıkan Sivrice, turistlerin ilgi odağı. Elazığ’ın gözde ilçelerinden olan Sivrice’nin yaklaşık 2 milyon turiste ev sahipliği yaptığını söyleyen Başkan Irmak, “Hazar’ı tanıtmak lazım, inanç turizmini tanıtmak lazım, batık şehri çok iyi anlatmak lazım, sanat turizmini anlatmak lazım, hazar şiir akşamlarını anlatmak lazım. Göl turizmini çok iyi tanıtmamız lazım. Bunları ciddi anlamda tanıtırsak insanları davet edebiliriz ”diye konuştu.

“DOĞA GÜZELLİKLERİMİZLE İNSANLARI TANIŞTIRACAĞIZ”

Festival hazırlığı için kolları sıvadıklarını söyleyen Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, “Geçen yıl güzel bir festival yapmıştık bu sene daha iyisine hazırlanıyoruz, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, dalışlar… 7-8 Temmuz gibi düşünüyoruz. Doğa güzelliklerimizle insanları tanıştıracağız ”ifadelerini kullandı.

“12 AY BOYUNCA HİZMET VERİLECEK BİR İLÇE”

Yatırımcılara seslenmeyi ihmal etmeyen Irmak, “Biz geldiğimden beri bütün yatırımcılara dedik ki Sivrice’ye buyurun 12 ay boyunca hizmet verilecek bir ilçe yani sadece kışın değil. Biliyorsunuz ki kayak merkezimiz var ve çevre illerden gelen insanlarımız var. Konaklamada biraz sıkıntı çekiyorlar. Bunun için ciddi anlamda kayak merkezi için otel var. Günün birlik gelenler için yer yok. Bunları açarsa 12 ay boyunca bunlar iş yapar. Göle geliyorsunuz restoran var mı yok otel var mı yok ama biz yeni işletmeciler gelip bizden bilgi alsınlar uygun yerleri söyleyelim, ilçemize hizmet edelim”diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

KRAL BAŞKANIM RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA VERMESİN.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137