Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ teşkilatının 21 Aralık’ta yapılacak merkez ilçe kongresi öncesinde başkanlık yarışı için isimler kamuoyuna açıklanamaya devam ediyor.

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, il teşkilatı olarak belirledikleri merkez ilçe başkan adaylarının Ali Özçelik olduğunu açıkladı.

KAPLAN: ÖNÜMÜZDEKİ 2 YILI TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ

Kaplan, yeni bir kadroyla var olan başarının üzerine ekleyerek yola devam etmek istediklerini söyleyerek, “Yeni bir kadro ile Elâzığ Merkez İlçe örgütü bundan önce gösterdiği başarının üzerine yeni bir başarı katmak için bundan sonra yeni arkadaşlarımızla devam etme arzusu içerisindeyiz. Malumunuz bundan önceki süreçte biz seçim sürecimizde ilçe başkanlarımız, il başkanlarımızla beraber,  Elazığ genelinde vatandaşlarımızın katkıları ile üyelerimizin katkıları ile bir milletvekili çıkarma onurunu yaşadık. Akabinde belediye encümenlerini çıkardık. Milletvekilimize de, belediye encümenlerimize de bizlere oy verenlere teşekkür ediyoruz. Örgüt olarak örgütün dışında değil örgütün içinde bir adayla karşınıza çıktık. İnşallah biz 21 Aralık’ta değerli adayımızla beraber önümüzdeki 2 yılı tamamlamış olacağız. Adayımızın ismi hepinizin bildiği Ali kardeşimizi burada sizin huzurunuzda tanıtmak istiyorum. Ali Özçelik kardeşimiz önümüzdeki dönem merkez ilçe başkanımız olarak görev yapacaktır” dedi.

KAPLAN: DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYECEĞİNİZİ BİLİYORUZ

Türkiye’nin ekonomik ve siyasi buhrandan geçtiğini ifade eden Kaplan, “Ülkemizin ekonomik ve siyasal buhrandan geçtiğini, tüm yatırımların durduğunu, liyakatten uzak bir sistemin uygulandığını, demokratik hak ve özgürlüklerin önündeki engellerin kalkması için hep beraber mücadele etmek zorundayız. Partimizin üzerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da baskıların olduğunu biliyoruz. CHP’nin her bireyi bu baskılara boyun eğmemek üzere sahadadır. Bu konuda da her zaman sizin desteğinize ihtiyaç duyduk. Bundan sonrada desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz ve hep beraber yolumuza devam edeceğiz” diye kaydetti.

ÖZÇELİK: BÜTÜN ELAZIĞ’A YAYILSIN DİYE BUGÜN ADAY OLDUK

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Ali Özçelik, “Biz CHP Elazığ ilçe başkanlığına sadece koltuk için değil, bir onurlu koltuğun ağırlığına yakışan hayırlı işler yapmak için bir onurlu makama Elazığlı vatandaşlarımın sesi olmak için aday olduk. Bildiğiniz üzere bir başkan adayı olmaktan onur duyduğum CHP Merkez İlçe Başkanlığında uzun süredir görev yapmaktayım. Bu süre zarfında hiçbir arkadaşımla kavga etmedik. Hep saydık birbirimize hep saygı gösterdik, hep sevdik. Yeri geldi bütün zorlukları birlikte göğüsledik. Merkez ilçe başkanına sevgi ve saygının egemen olmasını sağladık. İşte bu sevgi saygı Elazığ mahallelerine, beldelerine, köylerine kısacası bütün Elazığ’a yayılsın diye bugün aday olduk” ifadelerine yer verdi.