Başkan Kaya, Sosyal Medya Siyasetçilerine Seslendi

Eleştirilere açığız diyen Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, sosyal medya siyasetçilerine seslendi.

Başkan Kaya, Sosyal Medya Siyasetçilerine Seslendi

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Kanal Fırat Televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.

KAYA: BİZİM MUHALİFLERİMİZ BİZİM MUHARİBİMİZDİR

Eleştirilere açığız diyen Başkan Kaya, “Malumunuz genel merkez siyaseti yapacağım. Bizim yavru muhalefetimiz ve ana muhalefetimiz var. Muhalefeti doğru bir üslupla doğru bir dille yapmıyor maalesef. Bu tabana da yansıyor. Bizim muhaliflerimiz bizim muharibimizdir. Muhalefeti muharebeye dönüştüren muhaliflerimizimdir. Muhalefet liderleridir. Buda tabana yansıyor. Bu Akçakiraz’da da vardır, diğer seçim bölgelerinde de vardır, Elâzığ Belediye Başkanlığımızda da vardır. Bizim seçkinlerimizi ve saygınlarımızı itibarsızlaştırma adına eleştirmek çok yanlış bir üsluptur ben ona karşıyım. Ama alternatif üreterek, doğruyu göstererek bizi eleştirenleri ben tebrik ediyorum. Taktir ediyorum ve dua ediyorum. Bizi bu konuda uyaran eleştirilere son derece açığız ama kapalı kapılar ardında gizli pazarlıklar yaparak fiskos siyaseti üreterek, tabela siyaseti üreterek Elazığ’ın seçkinlerinin elini zayıflatmaya çalışan, çelme takmaya çalışan ya da itibarsızlaştırmaya çalışan iftira atmaya çalışan bütün siyasetçileri de ben buradan elimin tersi ile itiyorum” dedi

KAYA: ELAZIĞ’DA SİYASET YAPAN İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAK DOĞRU BİR TEKNİK DEĞİL

Başkan Kaya, sosyal medya siyasetçilerine de seslenerek, “Elazığ’da siyaset yapan insanların hevesini kırmak doğru bir teknik değil. Elazığlılara yazık. Siz birinin heyecanını kırdığınız vakit o Elazığ’a zarar vermekten başka bir şey yapmayacaksınız ama sayın vekilim, ya da sayın başkanım ya da Sayın STK başkanım ya da sayın bürokratım ya da sayın idarecim, şurada bir aksaklık bir aksilik var, insanlar İzzetpaşa’ya gidip gelinceye kadar 6 sokak değiştiriyorsa bir refleks değiştirin bir adım atın, bunun alternatifini bir şekilde söylüyorsa tebrik etmek lazım. Ama neden böyle, niçin böyle ve üstüne koyarak itibarsızlaştırmaya, eleştirmeye çalışan sosyal medya siyasetçilerine ben buradan seslenmek istiyorum. Bunlar doğru tavır değil. Doğru bir refleks değil. Elbette sosyal hayat, deniz hayatı gibidir. Denizde de bazen tayfunlar kopar. Bizim sosyal hayatımızda da bazen dalgalar, fırtınalar kopabilir, tusunamiler de olabilir ama biz o dar zamanında dostlarını yanımızda görmek istiyoruz” diye kaydetti.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akçakirazli
akçakirazli - 3 yıl Önce

önce akçakirazi düzene .sok. yağcılığı bırak

Oy isterken
Oy isterken - 3 yıl Önce

Oy isterken böyle değilsiniz seçilince değişiyor bazı şeyler sayın başkan

Abc
Abc - 3 yıl Önce

İyi çalışan bir başkan bilirdim vatandaşın memnun olduğu biri biliyordum . Dedilerki hele belediyenin önündeki yola bakın yaklaşık 10 yıldır çukurdan geçilmiyor. Fırıldak diyorlar bi yerlere mesaj veriyor da tam çözemedim nereye verdiğini. Akçakiraz en düzensiz en kötü beldesidir elazığın. Severdim kendisini basının parlatmasıymış onu anladım geçen hafta akçakiraza gidince.

Ggggg
Ggggg - 3 yıl Önce

Zaten milletvekilleri nin heveslerini kırdık diye artık kendi ceplerine çalışıyorlar başkan demek aynı zihniyettesiniz

Belde başkanları gerçekte  kimler..!!
Belde başkanları gerçekte kimler..!! - 3 yıl Önce

Elazığ vekilleri belediye Başkanı be belde başkanları gerçekte kimler..!!
Sosyal medya siyasetçileri sizleri yakınen tanıyor.
O yüzden yorum yapıyorlar.
Sizleri tanımayanlar sizin hakkınızda yorum yapmaz ...!
Bişey biliyorlar demekkiii hakkınızda yorum
Yapıyorlar..
Ama bu sonucu değiştirir mi derseniz hayır.
Çünkü Ahir Zaman..

Kemal
Kemal - 3 yıl Önce

Gecen hafta bende belediyeye gittim, Altınçevre tarafından Belediyeye giden varsa o yolun rezilligini görür.Yarim günlük iş,niye günlerdir bekliyorsun arkadaş,artık Belediyenin Altınçevre ye taşınması ve başkanında buradan birinin seçilmesi şart oldu.Nufus itibariyle de artık bir mecburiyet oldu.

Altincevreli
Altincevreli - 3 yıl Önce

Sayın başkan altinçevre sizi tanıyor yolları şu kasılmalarını ve ise aldığınız zengin çocuklarını encümen muhtar çocuklarını biliyor ..

Gezinli
Gezinli - 3 yıl Önce

İnsan utanır biraz yollara bak daha yıkımın enkazları duruyor köyün içinde köyün zeygin çocuklarını işe almanda ayrıca bir handikap akçakiraz tarihinin en başarısız başkanı


SIRADAKİ HABER

banner137