Başkan Kayabaş 665 Konutun Kura Çekim Tarihini Açıkladı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, 25 Ekim Cuma günü TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 665 konutun talihlilerinin belirleneceğini söyledi.

Başkan Kayabaş 665 Konutun Kura Çekim Tarihini Açıkladı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, Toplu Konut İdaresi tarafından Elazığ’da emekliler için yapılan 665 konutla ilgili gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Kayabaş, 665 konutun hak sahiplerinin mayıs ayında belirlendiğini, Cuma günü de Doğukent Şehitler Spor Salonu’nda yapılacak olan kura çekimi ile de dairlerin belirleneceğini söyleyerek; Elazığ’da konut yapımının devam edeceğini kaydetti.

KAYABAŞ: 25 EKİM’DE EMEKLİLERİMİZE TEKRAR KURA ÇEKİLEREK, KATLARI BELİRLENECEKTİR

Tüm İşçi Emeklileri Dernek Başkanı Mehmet Kayabaş, “İlimizde TOKİ çalışmaları ciddi bir şekilde devam etmektedir. Derneğimizin çalışmaları Kamuoyunda ve bölgemizin takdirini kazanmıştır. İlimizde 2019’un Mayıs ayında 665 konutumuzun kurası çekilmişti. Hak sahipleri belirlenmişti. Dün bize gelen son haberle 25 Ekim’de Emeklilerimize tekrar kura çekilerek, katları belirlenecektir. Önce hak sahibi olan fakat dairesinin hangi blok ve katta olduğu belli değildi. Bunların belirlenmesi için de aldığımız bilgiyi buradan sizlerin vasıtasıyla kamuoyuna duyurmak istiyorum. Tüm emeklilerimize ve hak sahiplerine duyuralım” dedi.

KAYABAŞ: MERYEM DAĞINDA 700 TANE KONUTUMUZUN TEMELİ ATILACAK.

25 Ekim Cuma günü Doğu kentte 15 Temmuz Şehitleri kapalı spor salonunda hak sahiplerinin kurası çekilecek. Kimin hangi katta oturacağı belirlenmiş olacak. Evi çıkanlara hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla otursunlar. Evi çıkmayanlar üzülmesin. Çok yakında Meryem dağında 700 tane konutumuzun temeli atılacak. Buradan bunun müjdesini de verelim. 2023 yılına kadar ilimizde konut yapımı kararı alınmıştır.  Bu kararla ilimizde her yıl konut yapılacaktır. Ayrıca emeklilerimiz için Medikal Park Hastanesiyle yapmış olduğumuz görüşmelerde bir talebimiz oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nida akduman
Nida akduman - 4 yıl Önce

Bu adamı neye göre dernek başkanı yaptılar acaba yalancı bir insan evi teslim ettiler elektrik su doğalgaz yok insanları mağdur etmekten başka işi yok

SIRADAKİ HABER

banner137