Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş pazartesi günü çekilecek TOKİ kuralarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

KAYABAŞ: 22 MAYIS’A ERTELENDİĞİNİ TEYİT EDİLMİŞ

Başkan Kayabaş, “Meryem Dağında, Güney Çevre Yolu’nda 363 konutumuzun kurası çekildi. Her şey yapıldı, evler bitti. Sadece 1 su bağlantısı kalmış. Geçen hafta Belediye Başkan’ımızla görüştük, su bağlanır bağlanmaz o 363 konutumuza inşallah Belediye Başkan’ımız, Valimiz, siyasilerimizle beraber 2 müjdeyi, 2 bayramı birden geçirecek vatandaş. Hem evini teslim alacak, tem bayramı geçirecek. Bunun arkasında şu anda 665 konutumuzun inşaatları devam ediyor. Bu 665 konutun Pazartesi günü 6 Mayıs’ta kurası çekilecek iken bugün finansman daire başkanıyla bizzat arayıp görüştüm. Salonu sordum; hangi salon, neresi olacağını 22 Mayıs’a ertelendiğini teyit etmişler” dedi.

KAYABAŞ: 700 TANE KONUTUMUZUN ÇOK YAKINDA İHALESİ YAPILACAK

Kayabaş, “bugün buradan Kanal Fırat Televizyonu aracılığıyla emeklilerimize, dar gelirlilerimize, kamuoyuna duyuralım en azından vatandaşın bilgisi olsun. Güney Çevre yolunda yapılan evlerimizin kura çekimleri 22 Mayıs’a ertelenmiştir. Tüm vatandaşlarımızın bilgisine duyuralım. Bunun arkasında da 700 tane konutumuzun çok yakında ihalesi yapılacak bununda müjdesini vermiş olalım” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL