BAŞKAN KILIÇ, ACİL ÇAĞRISI İLE DUYURDU

Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Reşit Kılıç, korona virüste Elazığ’ın durumu ile ilgili vahim durumu ortaya koyan bir açıklama yaptı ve yetkilileri göreve çağırarak, karantinada olan sağlık çalışanlarının sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Kılıç, “Cephede savaşan askerleri kırdırır sanız savaşı, kaybetmemiz an meselesi” dedi.

BAŞKAN KILIÇ, ACİL ÇAĞRISI İLE DUYURDU

Elazığ’da artan vaka sayılarına her geçen gün yenileri eklenirken, korona virüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının durumu da giderek, vahim bir duruma doğru gidiyor.

Sağlık çalışanlarının temsilcisi Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Reşit Kılıç, artık duruma dayanamayarak, sosyal medya hesabı üzerinden veryansın etti.

Yetkililerin ve kamuoyunun dikkatine diyerek açıklamasına başlayan Başkan Kılıç, Elazığ’da korona patlaması olduğunu, sağlık personellerinin karantinada kalarak, hasta durumdayken dahi toplum sağlığını düşündüğünü fakat vatandaşın umurunda olmadığını, sokaklarda karantinada olması gereken vatandaşların olduğunu kaydetti.

“PANDEMİ HASTANESİ OLSUN”

Acil çağrısı ile talebini dile getiren Başkan Kılıç, eski askeri hastanenin veya eski SSK Hastanesinin pandemi olarak hizmete sunulması gerektiğini söyledi.

“KORUNMA MALZEMESİNDE KISITLAMA OLMAMASI GEREKİYOR”

Şehir Hastanesi personeli ve Üniversite personeli arasında karantinada olan çok sayıda arkadaşlarının olduğunu vurgulayan Kılıç, “Koronaya yakalanan sağlık çalışanlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Cephede savaşan askerleri kırdırır sanız savaşı, kaybetmemiz an meselesi. Sadece alkış yetmiyor, sağlıkçılara haklarının verilmesi, korunma malzemesinde kısıtlama olmaması gerekiyor” dedi.

“ÖLEN İNSANLARIN PARAYA İHTİYACI YOK”

Kılıç, korona virüsün en fazla patlak verdiği düğün, nişan gibi merasimlere dikkat çekerek,” törenler derhal yasaklanmalı, ölen insanların paraya ihtiyacı yok” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kürşat
Kürşat - 4 yıl Önce

"Sokaklarda karantinada olması gereken vatandaşlar varmış" asıl karantinada olması gereken sensin herif.Agzin kırılmış mı, salgın diyesin.Pandemiymis.Türkceye bu dusmanlikta nedir, zavallı.Sende kabahat yok,bu densiz, absürd,cahilce lafları haber yapana üzülüyorum.

SIRADAKİ HABER

banner137