Türk Sağlık Sen Elazığ Şubesi, üyeleri için iftar programı düzenledi.

KILIÇ: BUGÜNE KADAR SENDİKACILIK ÇALIŞMALARIMIZDA TAVİZ VERMEDİK

Düzenlenen programda üyelerine hitap eden Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Reşit Kılıç, “Türkiye Kamu Sen sendikacılıkta bir marka. Sayısal mesele yetkilendirilmiş sendikalar hala daha masa başında bizlere satarken biz Türkiye Kamu Sen camiası olarak bugüne kadar sendikacılık çalışmalarımızda taviz vermedik. Bundan sonrada vermeyeceğiz” dedi.

KILIÇ: GEZGİNLER GİBİ SENDİKA DEĞİŞEN İNSANLARIMIZ MEVCUT

“Aldatmayacağız, aldanmayacağız” diyen Kılıç, “Ödediğiniz aidatlar dahil, yaptığımız tüm çalışmalarda biz Türkiye Kamu Sen aileler olarak bunu beytülmal olarak görüyoruz. Ve bu konuda da hassasız. Sizlerden tek isteğimiz sendikamızı bulunduğunuz yerde lütfen anlatın, lütfen konuşun. Gezginler gibi sendika değişen insanlarımız mevcut. Önce Türkiye Kamu Sen, ondan sonra malum sen, şimdi de bir grup arkadaşımız Hak Sen diye bir sendikada faaliyet göstermeye çalışıyor. Benim sizden ricam, çevrenizdeki arkadaşları uyarın. Öyle 3 bin kişilik, 5 bin kişilik, 6 bin kişilik sendikayla mücadele etme şansı kimsenin yok. Aldanmayın” diye kaydetti.

KILIÇ: KİM KAST ETMEYE KALKARSA EVET GÖĞSÜMÜZÜ SİPER EDECEĞİZ

Kılıç, sadece sendikacılık yapmadıklarını ifade ederek, “Bizler sadece STK olarak sendikacılık yapmıyoruz. Türkiye Kamu Senin bir de milli ve manevi yönü ile “Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” sloganı mevcuttur. Bizler Türk milletinin bölünmez bütünlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yıkılmasına kim kast etmeye kalkarsa evet göğsümüzü siper edeceğiz. Bu bizim idealimizdir” ifadelerini kullandı.

KILIÇ: BİZDEN SONRAKİ NESİLBİZE DUA EDEBİLİRSE NE MUTLU BİZE

Ülke bütünlüğü ile ilgili konuşan Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Kılıç, gözyaşlarını tutamayarak, “Biz bizden önceki atalarımıza yani Anadolu’yu bize yurt edinen, kanlarıyla bu toprağı sulayan o insanlar bizi armağan ettiklerinde bizden sonraki nesilde bize dua edebilirse, ettirebilirsek ne mutlu bize” açıklamalarında bulundu.