Başkan Koca: “Saldırı, Elazığ Kamuoyu ve basınına yapılmıştır”

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’na ait araca yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Nafiz Koca, saldırının Elazığ kamuoyu ve basınına yapılmış olduğunu söyledi.

Başkan Koca: “Saldırı, Elazığ Kamuoyu ve basınına yapılmıştır”

Önceki gün akşam saatlerinde Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’na ait araca düzenlenen çirkin saldırıya bir tepki de Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nden geldi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, sebebi ne olursa olsun yapılan böylesi bir saldırının Elazığ kamuoyu ve Elazığ basının tümüne yapıldığı söyledi.

Koca, saldırganların bir an önce bulunup adli mercilere teslim edilmesini beklediklerini kaydetti.

Başkan Nafiz Koca’nın açıklamaları şöyle;

“BASIN MENSUPLARI OLARAK BİZLERDE MARUZ KALDIK”

“Bir zamanların huzur adası olarak bildiğimiz ve övündüğümüz Elazığ ne yazık ki uzun süreden beridir hep böyle nahoş davranışlarla ve hiç hoşumuza gitmeyen gelişmelerle gündeme gelmekte. Son zamanlarda takdir edersiniz ki haberlerimizin büyük bir kısmını Elazığ'da özellikle asayiş ve narkotik olaylar meşgul etmekte. 

Bizler Elazığ basını olarak hem bunlara üzülüp hem de bunları üzülerek haber yapıp çözüm odaklı öneriler sunarken ne yazık ki akşam saatlerinde tatsız gelişmelere basın mensupları olarak bizler maruz kaldık.

“KOLLUK KUVVETLERİMİZ ANINDA VAZİYET ALDILAR”

Akşam saatlerinde ilimizin iki önemli görsel medyasından biri olan Kanal 23 Televizyonumuzun önünde park halinde olan ve Kanal 23 ile Doruk Medyanın Genel Müdürü sevgili kardeşimiz Yunus Evliyaoğlu'nun özel aracına saldırı düzenlendi. Tabi saldırının düzenlenmesiyle kolluk kuvvetlerimiz anında vaziyet aldılar. Sebebini araştırıyorlar. Faillerin bulunması için yoğun bir şekilde çaba gösteriyorlar. Biz kendilerine bu vesile ile teşekkür ediyoruz.

“BU SALDIRI ELAZIĞ BASINININ TÜMÜNE YAPILMIŞTIR”

Saldırının sebebi henüz netlik kazanmadı. Lakin sebebi ne olursa olsun bir basın mensubuna, bir gazetecinin aracına yapılan saldırı Elazığ kamuoyuna ve Elazığ basınının tümüne yapılmıştır. Dolayısıyla bu menfur saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Kınamanın akabinde de saldırganların biran önce kolluk kuvvetleri tarafından bulunup adli mercilere teslim edilmesini bekliyor, takipçisi olacağımızı da buradan deklere ediyoruz. Bu vesile ile sevgili Yunus Evliyaoğlu kardeşimizin nezdinde Kanal 23 ve Elazığ basınına geçmiş olsun diyor, bu olayı yapanları ve yaptıranları da şiddetle kınıyorum”


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

saldırı ilgili kişiler arasındadır, bizi ilgilendirmez. tanımam etmem neden taraf olayım?

Zorttik Haber
Zorttik Haber - 3 yıl Önce

Basın özgürlüğüne sıkılan bu kurşunlar elazığ halkını derinden sarsmış ve yaralamıştır.

SIRADAKİ HABER

banner137