Başkan Kurnaz, Mazbatasını Aldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına seçilen Turan Kurnaz, mazbatasını alarak görevi Eski Başkan Cemil Erdem’den aldı.

Başkan Kurnaz, Mazbatasını Aldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Turan Kurnaz mazbatasını aldı.

Başkan Kurnaz, mazbatasını Merkez İl Seçim Müdürü Gazi Karaman’ın elinden aldı.

Adliye Sarayı Seçim kurulunda düzenlenen Mazbata Törenin ardından Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğinde görev devir teslimi gerçekleştirildi.

Başkan Kurnaz’a hayırlı olması temennisinde bulunan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı Cemil Erdem, ”Elazığ’a gayret ve çaba göstermemiz lazım.” Dedi.

Erdem, “Allah utandırmasın, Allah mahcup etmesin. Burada bu kadar görev yaptıktan sonra yapılacak bir varsa ben her zaman yanlarında ve arkalarındayım. Bunu canı gönülden söylüyorum. Allah yolumuzu bahtınızı açık etsin. Elazığ’a sahip çıkmamız lazım” dedi.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz da, yapacağı çalışmaları paylaştı.

KURNAZ: HER TÜRLÜ TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYARIM

Başkan Kurnaz, “Benim Elazığ’da ilk hedefim Elazığ Esnafını korumak. Kredi talebinde bulunan esnaflarımız zor durumda kalmayacaklar. Yine şartlarını oluşturan esnaflarımıza o krediyi kullanacaktır. Hizmeti yapabiliyorsan makamın değerlidir yapamıyorsan makamdan bir şey olmaz. Her soruna imkanlarım ve yasalar çerçevesinde her türlü taşın altına elimi koyarım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ'lı
Elazığ'lı - 2 yıl Önce

Dişinden, tırnağından geldin. Çok çalıştın. Başardın.
Sakın makam, koltuk seni değiştirmesin.
Yolun , bahtın açık olsun, güzel insan....

Ethem gülbay
Ethem gülbay - 2 yıl Önce

Pandemi döneminde esnafa verdiği kredilerle adından şunca söz ettiren Turan Kurnaz bu sefer aynı başarıyı yeni görevindede göstereceğini inanıyoruz. Başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner137