Başkan Or: Suriyeliler Esnaflarımızın Mahallerinde Sıkıntıya Yol Açıyor

STK ve esnaf gezilerine devam eden İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, esnafın sıkıntılarına kulak verdi.

Başkan Or: Suriyeliler Esnaflarımızın Mahallerinde Sıkıntıya Yol Açıyor

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, STK ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

Fırıncılar Oda Başkanı İlhan Yıldızla bir araya gelen Başkan Or depremden dolayı işyerleri yıkılan fırıncıların sorunlarını dinledi.

Fırıncılara her türlü desteği vereceğini söyleyen OR; artan un ve hammadde fiyatında da fırıncı esnafının zor durumda olduğunu söyledi.

Or ayrıca açıklamasında, "Esnaflarımız, ekonomik kaygılar ve ödenemeyen kredilerde sıkıntı yaşıyorlar. Birde bunlara Suriyelilerin esnaflarımızın mahallelerinde problem çıkarması eklenmiş. Esnafımız dertli, göçmenler mahallelerimizde vatandaşlarımızı rahatsız edip hijyen kurallarına uymuyorlar. Vatandaşlarımız yaşadığı problemlerde oldukça haklı. Bunların biran önce ülkelerine dönmelerini istiyor. Bizlerde artık şehrimizde ve ülkemizde yaşanan mülteci sorununun biran önce çözüme kavuşmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 3 yıl Önce

Peki esnaf Suriyeli multecileri sigortasız düşük ücretle çalıştırıyor buna ses etsenize işveren isvermesin ki dönsün geriye mülteciler

Serdar
Serdar - 3 yıl Önce

Helal olsun ilk defa doğru konuya değinmişsiniz. Nedir bu suriyelilerden, afganlardan çektiğimiz...

Hursit
Hursit - 3 yıl Önce

Yav gelsinler ekmek su cok...hava bedava dinimiz de kulturumuxde bunu emrediyor.Her ne olursaniz olun gelin gardaslarimm..

Harun
Harun - 3 yıl Önce

Bütün siyasi kirliliginizi Suriyelilere yükleyin bakalım. Günah keçisi Suriyeliler seçilmiş,

Akp
Akp - 3 yıl Önce

Evlerinizi ve dukkanlarinizi kiraya verirken gelsin paraciklar soylerken iyiydi,simdide suriyelilere laf edin hadi ordan hadi ikiyuzluluk derler buna

Kafanı Kumdan Çıkar
Kafanı Kumdan Çıkar @Akp - 3 yıl Önce

Mülteci Göçü Türkiyeyi ve AK partiyi sıkıntıya sokmak için ABD tarafından proğramlandırlan bir projedir. Başta Suriye savaşı sonrası insani gerekçelerle başlamıştı sncak geçen zaman içinde ABD teşviğine dönüştü tıpkı son dönemlerde artan Afgan göçü gibi ne tesadüfki ABD afganistanmdan çekilirken AfganlarıdaTürkiye ye yönlendirdi. Benzerini Irak içinde yapabilir.

Tahir
Tahir - 3 yıl Önce

Şu hale bak, neymiş Suriyeliler huzursuzluk cikariyormuş, o dediğin insanların yarısı özbeöz bayır bucak türkü belki sen Türk bile değilsin,otur oturduğun yerde! Yaptığı siyasete bak,cahil çavuş.

Göç işleri çayçısı Tahir
Göç işleri çayçısı Tahir @Tahir - 3 yıl Önce

Tahirov salla baba salla nerden biliyorsun milletin kimliğini

Namık
Namık @Tahir - 3 yıl Önce

İşkembeden iyi sallamışsın Barzo


SIRADAKİ HABER

banner137